Politika : Političke stranke

Objavljeno: 12.8.2018. u 21:30
Prikaza: 1668
|
Autor: Jerko Zovak

Glavni tajnik SDP-a, ustvari, tvrdi:

Požega će iznjedriti novog hrvatskog premijera

034portal
Foto: 034portalNikša Vukas, glavni tajniok SDP-a
  • 034portal

Dakako, javnosti ostaje tek nagađati na koje od njihovih drugova je Vukas mislio, tvrdeći kako će oni biti "još bolji i jači", jer sa drugaricama loše stoje. Nama su, pak, o svojim špekulacijama govorili bivši i sadašnji SDP-ovci, rado kiteći jedni druge i epitetima koje ne objavljujemo zbog čuvanja digniteta svakog od njih.

NAKON što se, kaže više požeških novinara, najbolji političar Zlatne doline zadnjih četvrt stoljeća, bivši gradonačelnik i župan te aktualni zastupnik u Hrvatskom saboru, Zdravko Ronkoodrekao SDP-ovaca 'preko novina' te s još desetak najbližih suradnika nedavno napustio Partiju, ta je stranka nestala s tamošnje političke scene. Doslovno.

Prvo su požeške drugarice i drugovi, tijekom unutarstranačkih izbora, otvorili pravi pravcati rat za fotelje pod neobjavljenim sloganom: 'Do istrage vaše ili naše', a potom je 'Centralni komitet' reagirao na jedino moguć način ako je želio sačuvati svoj ugled ma što to bilo - poništio je izborni proces te raspustio cijeli ogranak - jer je kandidatkinja za predsjednicu Županijske organizacije, Tamara Puač, na Titov rođendan, 25. svibnja, Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnijela Kaznenu prijavu protiv: Davora Bernardića, predsjednika SDP-a, Nikše Vukasa, glavnog tajnika SDP-a, svih članova Statutarne komisije SDP-a i Mitra Obradovića, jednog od četiri kandidata za predsjednika požeško-slavonskog SDP-a, zbog krivotvorenja dokumenata važnih za regularnost unutarstranačkih izbora.

Prvi operativac na terenu

Mada su godišnji odmori u toku - ili upravo zbog toga - od Glavnog odbora u srpnju imenovani 'prinudni upravitelj' raspuštenih SDP-ovaca Požeško-slavonske županije, Nikša Vukas, "u prostorijama stranke u Požegi održao je prvi uvodni sastanak s članicama i članovima u toj županiji".

Ustvari, bili su to "predsjednici gradskih i općinskih organizacija SDP-a kojima je Vukas "otvoreno govorio o stanju u stranci, o razlozima njihova raspuštanja te poručio kako će im u narednom razdoblju pružiti svu potrebnu podršku u radu, kako bi zajedničkim snagama izgradili još jači Požeško-slavonski SDP.

"Ovdje imamo jako puno vrijednih i kvalitetnih ljudi koji su dosta toga prošli i koji mogu dati svoj doprinos SDP-u. Čeka nas puno posla. Najprije ćemo odraditi pripreme za nadolazeće izbore u županijskoj organizaciji, a potom provesti i same izbore te napraviti sve za bolji i jači SDP, ne samo ovdje u Slavoniji, nego i u cijeloj Hrvatskoj", zaključio je Vukas.

Mada to nije rekao izrijekom, Vukas je, ustvari, najavio kako će Požega iznjedriti novog hrvatskog premijera. Naime, njegova ambicija da "izgradi još bolji i jači Požeško-slavonski SDP" nego je on dotad bio, može značiti samo to da će idući predsjednik hrvatske Vlade biti SDP-ov čovjek iz Požege. Jer, požeško-slavonski SDP, dosad, imao je više gradonačelnika i župana. Dakle, iduća stepenica je "jači" od njih - premijer.

Ljudi ozbiljne stranke bi trebali ozbiljni biti 

Da je Vukas htio reći kako će tamošnju 'partijsku ćeliju' nastojati vratiti na poziciju koju je u Zlatnoj dolini imala za vrijeme zlatnih vremena Zdravka Ronka, bila bi to visoko podignuta ljestvica, ali tvrditi kako će biti "još bolji", barem zasad, s raspoloživim kadrom, nerealna je ambicija koja u javnost šalje poruku kako su u pitanju neuvjerljivi političari i neozbiljni ljudi. Kažu promatrači tog bratoubilačkog rata (i) u požeško-slavonskom SDP-u, dodajući kako bi im bolje bilo čekati upis novih, nekontaminiranih i nekompromitiranih mladih požežanki i požežana te s njima početi - ispočetka - graditi novi SDP.

Dakako, javnosti ostaje tek nagađati na koje od njihovih drugova je Vukas mislio, tvrdeći kako će biti "još bolji i jači", jer sa drugaricama loše stoje. Nama su, pak, o svojim špekulacijama govorili bivši i sadašnji SDP-ovci, rado kiteći jedni druge i epitetima koje ne objavljujemo zbog čuvanja digniteta svakog od njih.

Jači i bolji od Ronka

Mitar Obradović, s blagoslovom Zdravka Ronka, bio je prvi pomoćnik direktora Tekije, ravnatelj Porezne uprave u Požegi, ravnatelj Doma Zdravlja, direktor FINA, član Gradskog odbora SDP-a Požega… Zbog iskustva na rukovodnim funkcijama, kažu dobri poznavatelji unutarstranačkih (ne)prilika u ostacima požeške Partije, mogući je budući hrvatski premijer (po Vukasu), ili barem šef požeško-slavonskih SDP-ovaca.

Zoran Krejči, profesionalni vozač saniteta u Domu zdravlja Požeško-slavonske županije gradski je vijećnik u Gradu Pakracu i dugogodišnji koalicijski partner tamošnjeg HDZ-a, član Županijskog odbora SDP bio je prije nego ga raspustiše, bivši je predsjednik Gradskog vijeća Grada Pakraca te bivši vijećnik Županijske skupštine. Ono što njega posebno karakterizira jeste činjenica da "voli društvo i sve što uz to ide. Zbog toga, stalni je gost ustanove zvane 'Devetka' iz Pakraca".

Gojko Nenadović, predsjednik seniora SDP-a Požege, član Županijske skupštine iz reda nacionalnih manjina, član GO SDP Požega. Bio je profesionalni 'obavještajac' s iskustvom iz KP Doma one i ove države. Posebno ga vole tamošnji Srbi jer je o njima vodio brigu tijekom Domovinskog rata. Zbog toga ili nečeg drugog, nije ga voljela bivša alfa i omega požeškog HDZ-a, Marija Bajt, koja je putem 'svojih ljudi' Nenadovića izbacila iz KP Doma, ali je on, putem Tužbe, zahvaljujući svjedočenju kolega iz SUZUP-a, Brune Galića i umirovljenog generala SUZUP-a Ivana Jukić, spasio radno mjesto.

Bruno Horvat, županijski vijećnik, član GO SDP Požega, član ŽO SDP Požeško slavonske, bivši član HDZ-a, bivši predsjednik mladeži HDZ-a, poznati je "bilder i narcis zvan 'banana man' koji na društvenim mrežama sam za sebe kaže: Bruno Horvat - prvije, Bruno Horvat - drugije i Bruno Horvat - trećije". Ronko ga je zaposlio kao profesionalnog predsjednika Turističke zajednica, a potom u Hrvatsku lutriju kao koordinatora za Slavoniju, gdje vježba za moguću funkciju u Partiji.

Željko Samardžija otac, dipl. ing. sigurnosti i umirovini brigadir Oružanih snaga RH, ali ne zbog toga što mu je general Zvonko Peternel šogor, a general Miljenko Crnjac prijatelj, županijski je vijećnik i bliski prijatelj aktualnog župana, generala Alojza Tomaševića, a sam je bio kandidat SDP-a za župana 2013. Zahvaljujući prijateljskim odnosima s HDZ-om, bio je vojni ataše u Londonu i Dublinu. Njegovi bliski suradnici tvrde kako je bio posebno vezan za spomenik Narodno-oslobodilačkom ratu u Kamenskom dok nije 'prohujao s vihorom. Spomenik dakako, a ne Samardžija.

Luka Samardžija sin, magistar je ekonomije, doktorant  doktorskog studija Agroekonomike, bivši potpredsjednik GO SDP Požega, koordinator za mlade SDP-a koje je trebao konstituirati ali nije, radio je na Veleučilištu na projektima koje je uglavnom  osiguravao dr.sc. Marijan Cesarik, potom se na par mjeseci zaposlio u požeškom 'Color emajlu', a trenutno se bavi poljoprivredom i čeka… rezultate politike Davora Bernardića i nešto za sebe dakako. Uzgred, kažu, "ratovao je protiv teta u Vrtiću doka ga nije na zemlju spustila ravnateljica Sanda Lukić tvrdeći, ustvari, kako je u pitanju impotentno-prepotentan tip".

Ivan Tubić iz Pleternice grada, nije se proslavio vođenjem tamošnjeg SDP-a u čemu mu je posebno pomogao njegov mecena Mirko Bistrović koji je iskustva na rušenju socijaldemokracije, navodno, "stjecao u njemačkom SPD-u". A hoće li njegova iskustva koristiti lideri SDP-a Hrvatske, ostaje vidjeti.

Sve je to posljedica Berine politike

Dakako, pitali smo i dojučerašnjeg pater familias tamošnjeg SDP-a što on misli o aktualnim previranjima u požeškom SDP-u:

- Vaša hipoteza da bi Požega, iz redova SDP-a, mogla dati premijera - ako nije cinična - posljedica je tek vaše bujne mašte. Naime, da bi netko iz redova SDP-a postao hrvatski premijer, prije toga bi trebao biti predsjednik stranke - koja, ustvari, više ne postoji. Fotografija 034portala s događaja o kojem pišete, više od tisuću riječi, govori o posljedicama politike koju vodi aktualni predsjednik stranke. - pomalo indolentno rekao nam je Ronko, dok o kandidatima za tu odgovornu funkciju nije želio "trošiti riječi".

Priopcenje Niksa Vukas.docx

MS Word Dokument(.docx)

31 kb

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
BajMata

BajMata

Komentirano: 13.8.2018. | 19:39

1

Članak je još zanimljiviji ako kliknete na plavo označena imena.....Kliknite, isplati se :)

Broj komentara: 1

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Izborni rezultati od 1993. do 2017. za Županijsku skupštinu

U Slavonskom Brodu

Izborni rezultati od 1993. do 2017. za Županijsku skupštinu

16.8.2018. | 19:00
Od 1993. do 2017. godine u Slavonskom Brodu održano je sedam izbora za Skupštinu brodsko-posavske županije, a mi na jednom mjestu donosimo sve izborne rezultate. Od 1993. do 2017. godine HDZ je izgubio 5.703, a SDP 660 birača. Unatoč činjenici da je HDZ dobio tek dva (2) glasa vi
Od 1993. do 2017. godine u Slavonskom Brodu održano je sedam izbora za Skupštinu brodsko-posavske županije, a mi na jednom mjestu donosimo sve izborne rezultate. Od 1993. do 2017. godine HDZ je izgubio 5.703, a SDP 660 birača. Unatoč činjenici da je HDZ dobio tek dva (2) glasa vi
SBplus.hr, Slavonski Brod : Svi izborni rezultati od 1993. do 2017. za Gradsko vijeće

U Slavonskom Brodu

Svi izborni rezultati od 1993. do 2017. za Gradsko vijeće

16.8.2018. | 0:01
Od 1993. do 2017. godine u Slavonskom Brodu održano je osam izbora za Gradsko vijeće, a mi na jednom mjestu donosimo sve izborne rezultate. Od 1993. do 2017. godine HDZ je izgubio 4.445, a SDP 1.944 birača. Od 2007. godine te dvije vodeće stranke u Hrvatskoj pobjeđuje aktualni gr
Od 1993. do 2017. godine u Slavonskom Brodu održano je osam izbora za Gradsko vijeće, a mi na jednom mjestu donosimo sve izborne rezultate. Od 1993. do 2017. godine HDZ je izgubio 4.445, a SDP 1.944 birača. Od 2007. godine te dvije vodeće stranke u Hrvatskoj pobjeđuje aktualni gr
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ministar gasi posljednji fenjer u ruralnom prostoru

Ukidanje Savjetodavne službe

Ministar gasi posljednji fenjer u ruralnom prostoru

31.7.2018. | 9:00
'Savjetodavna služba je razvijana trideset godina, postala je prepoznatljiva i servis OPG-ovima. Mreža ispostava pokriva cijelu Hrvatsku i dostupna je svakom proizvođaču. Je li to još jedan pokazatelj kako moderna poljoprivreda temeljima na znanstvenim temeljima ministru ne treb
'Savjetodavna služba je razvijana trideset godina, postala je prepoznatljiva i servis OPG-ovima. Mreža ispostava pokriva cijelu Hrvatsku i dostupna je svakom proizvođaču. Je li to još jedan pokazatelj kako moderna poljoprivreda temeljima na znanstvenim temeljima ministru ne treb
SBplus.hr, Slavonski Brod : Bernardićev novi manevar mogao bi biti opasan

Predsjednik SDP-a postaje i šef Kluba

Bernardićev novi manevar mogao bi biti opasan

26.7.2018. | 22:00
'J.b.g., što je previše previše je. Zašto baš ti da budeš litica - razdjelnica - s koje zauvijek napuštam stranku koja mi je život značila.'
'J.b.g., što je previše previše je. Zašto baš ti da budeš litica - razdjelnica - s koje zauvijek napuštam stranku koja mi je život značila.'
SBplus.hr, Slavonski Brod : Cijeli život posvetio Partiji i Stranci u Slavonskom Brodu

Politički tajnik Dragutin Gojković

Cijeli život posvetio Partiji i Stranci u Slavonskom Brodu

25.7.2018. | 0:01
Svaki član koji o unutarstranačkim problemima bude govorio izvan stranke - kako bi na osobnoj razini kompromitirao drugove iz protivničke frakcije - ustvari, radit će u korist štete SDP-a. Ustvari, demonstrirat će kako mu je njegov osobni status u stranci važniji od statusa stran
Svaki član koji o unutarstranačkim problemima bude govorio izvan stranke - kako bi na osobnoj razini kompromitirao drugove iz protivničke frakcije - ustvari, radit će u korist štete SDP-a. Ustvari, demonstrirat će kako mu je njegov osobni status u stranci važniji od statusa stran
SBplus.hr, Slavonski Brod : Među 90 'pučista', četvero je 'naših'

Donosimo njihova imena

Među 90 'pučista', četvero je 'naših'

5.7.2018. | 11:45
Prema informacijama kojima raspolaže SBplus - a dolaze iz izvora bliskih Davoru Bernardiću - predsjednik SDP-a ne namjerava popustiti pritiscima 'pučista', zbog čega tražitelji njegove abdikacije, izgleda, nisu potpisali projekt 'Berine', nego vlastite, ekskomunikacije iz Partijs
Prema informacijama kojima raspolaže SBplus - a dolaze iz izvora bliskih Davoru Bernardiću - predsjednik SDP-a ne namjerava popustiti pritiscima 'pučista', zbog čega tražitelji njegove abdikacije, izgleda, nisu potpisali projekt 'Berine', nego vlastite, ekskomunikacije iz Partijs
SBplus.hr, Slavonski Brod : Stribor Valenta izbacio Opačkova čovjeka - Gorana Gavranića

U brodskom SDP-u 'pročišćavaju'

Stribor Valenta izbacio Opačkova čovjeka - Gorana Gavranića

1.7.2018. | 0:01
Iako sam na čelu gradskog SDP -a tek nekoliko mjeseci, nastojim voditi čistu i korektnu politiku i namjera mi je pročistiti , a zatim i ojačati SDP.
Iako sam na čelu gradskog SDP -a tek nekoliko mjeseci, nastojim voditi čistu i korektnu politiku i namjera mi je pročistiti , a zatim i ojačati SDP.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li županijski SDP dobio prvu predsjednicu?

Izbori u SDP-u

Je li županijski SDP dobio prvu predsjednicu?

16.6.2018. | 17:55
Članovi SDP-a biraju predsjednicu ili predsjednika Županijske organizacije SDP-a Brodsko-posavske županije. Biračka mjesta uskoro će biti zatvorena, a potom će vrlo brzo uslijediti i prvi neslužbeni rezultati.
Članovi SDP-a biraju predsjednicu ili predsjednika Županijske organizacije SDP-a Brodsko-posavske županije. Biračka mjesta uskoro će biti zatvorena, a potom će vrlo brzo uslijediti i prvi neslužbeni rezultati.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Izborni slavodobitnik Vinko Grgić postaje lider Slavonije

Izborna pobjednica Ljepša R. Vujčić

Izborni slavodobitnik Vinko Grgić postaje lider Slavonije

4.6.2018. | 0:01
Od nedjelje, 3. lipnja 2018. godine, novogradiški gradonačelnik, Vinko Grgić, postao je najmarkantnija politička figura hrvatskih socijaldemokrata u Slavoniji, a time i jedan od najvrjednijih kadrova SDP-a Hrvatske.
Od nedjelje, 3. lipnja 2018. godine, novogradiški gradonačelnik, Vinko Grgić, postao je najmarkantnija politička figura hrvatskih socijaldemokrata u Slavoniji, a time i jedan od najvrjednijih kadrova SDP-a Hrvatske.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Vaš grad ogledni je model za uspjeh za cijelu zemlju'

Davor Bernardić:

'Vaš grad ogledni je model za uspjeh za cijelu zemlju'

1.6.2018. | 17:30
"U ovom trenutku dogovorene su investicije u Industrijskom parku preko 250 milijuna kuna. Očekujemo još novih investicija u vrijednosti 100 milijuna kuna. Želimo raditi i stvarati, želimo grad kao mjesto ugodnog i sigurnog življenja."
"U ovom trenutku dogovorene su investicije u Industrijskom parku preko 250 milijuna kuna. Očekujemo još novih investicija u vrijednosti 100 milijuna kuna. Želimo raditi i stvarati, želimo grad kao mjesto ugodnog i sigurnog življenja."
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kandidatkinju za predsjednicu SDP-a izbacuju iz stranke

Osporava legitimnost izborne procedure

Kandidatkinju za predsjednicu SDP-a izbacuju iz stranke

30.5.2018. | 22:40
Predsjedništvo stranke odlučilo je pokrenuti postupak izbacivanja iz stranke članice koja propituje zakonitost izbornog procesa.
Predsjedništvo stranke odlučilo je pokrenuti postupak izbacivanja iz stranke članice koja propituje zakonitost izbornog procesa.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mada šalje užasne fotografije često bude dobar za govornicom

Zastupnik Davor Vlaović

Mada šalje užasne fotografije često bude dobar za govornicom

30.5.2018. | 0:01
Na kraju svog izlaganja, zastupnik Vlaović upitao je ministricu Blaženku Divjak, u kojoj je fazi izgradnja školske zgrade Osnovne škole Milan Amruš u Slavonskom Brodu u kojoj se obrazuju djeca s posebnim potrebama.
Na kraju svog izlaganja, zastupnik Vlaović upitao je ministricu Blaženku Divjak, u kojoj je fazi izgradnja školske zgrade Osnovne škole Milan Amruš u Slavonskom Brodu u kojoj se obrazuju djeca s posebnim potrebama.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Liste kandidata prijavili samo SDP i HDZ

Izbori 3. lipnja

Liste kandidata prijavili samo SDP i HDZ

29.5.2018. | 21:00
Političke stranke i grupe građana, za izbore 3. lipnja, imali su rok za prijavu lista do 11. svibnja, a svoje liste kandidata prijavili su samo SDP-a i HDZ-a.
Političke stranke i grupe građana, za izbore 3. lipnja, imali su rok za prijavu lista do 11. svibnja, a svoje liste kandidata prijavili su samo SDP-a i HDZ-a.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kazneno prijavila protukandidata zbog krivotvorenja

Jesu li izbori u SDP-u namješteni?

Kazneno prijavila protukandidata zbog krivotvorenja

26.5.2018. | 23:32
Dvije godine nakon istupanja iz stranke, vjerojatno u dogovoru s predsjednikom i ostalima navedenim u Kaznenoj prijavi, Obradović je uložio žalbu s ciljem da da mu vrate status člana u kontinuitetu od pet godina kako bi se mogao kandidirati za predsjednika.
Dvije godine nakon istupanja iz stranke, vjerojatno u dogovoru s predsjednikom i ostalima navedenim u Kaznenoj prijavi, Obradović je uložio žalbu s ciljem da da mu vrate status člana u kontinuitetu od pet godina kako bi se mogao kandidirati za predsjednika.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Odrekao ih se 'preko novina'

Otišao Ronko

Odrekao ih se 'preko novina'

16.5.2018. | 8:50
Nemam ja ljubavi prema vladajućima. HDZ su moji protivnici, takmaci, bili i bit će. Ali, kako Bernardić ne bi uništio stranku možda bih čak bio spreman i podržati Plenkovića da ne dođe do izbora da se osujeti Bernardićev plan - kazao je Ronko.
Nemam ja ljubavi prema vladajućima. HDZ su moji protivnici, takmaci, bili i bit će. Ali, kako Bernardić ne bi uništio stranku možda bih čak bio spreman i podržati Plenkovića da ne dođe do izbora da se osujeti Bernardićev plan - kazao je Ronko.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Frustrirana vijećnica Lemaić izvrijeđala Brođanke i Brođane

Drhti od ambicije

Frustrirana vijećnica Lemaić izvrijeđala Brođanke i Brođane

25.4.2018. | 23:00
To titranje, treperenje, drhtanje... toliko je jako da je s vijećnice sve krinke zbacilo - razgolitilo ju do te mjere da je svima postalo vidljivo kako je njezina požuda odvela ju do "zločina iz osvete".
To titranje, treperenje, drhtanje... toliko je jako da je s vijećnice sve krinke zbacilo - razgolitilo ju do te mjere da je svima postalo vidljivo kako je njezina požuda odvela ju do "zločina iz osvete".
SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavonsku zemlju prenose u vlasništvo stranih kompanija

Tko će obrađivati slavonsku zemlju?

Slavonsku zemlju prenose u vlasništvo stranih kompanija

24.4.2018. | 9:35
Tko će dobiti na korištenje dvije tisuće hektara poljoprivrednog zemljišta u Brodsko-posavskoj županiji?
Tko će dobiti na korištenje dvije tisuće hektara poljoprivrednog zemljišta u Brodsko-posavskoj županiji?
SBplus.hr, Slavonski Brod : Politika mladima treba dati okvir

HNS o kreativnosti:

Politika mladima treba dati okvir

21.4.2018. | 18:00
Politika je ta koja mladima treba dati okvir i pomoći svim budućim kreativcima da svoje ideje provedu u djelo i HNS će nastaviti na tome aktivno raditi. HNS već ima svoj stručni interesni odbor koji se bavi kreativnom industrijom i naš je cilj razvijati pametne javne politike iz
Politika je ta koja mladima treba dati okvir i pomoći svim budućim kreativcima da svoje ideje provedu u djelo i HNS će nastaviti na tome aktivno raditi. HNS već ima svoj stručni interesni odbor koji se bavi kreativnom industrijom i naš je cilj razvijati pametne javne politike iz
SBplus.hr, Slavonski Brod : Glasovali protiv Konvencije i osnovali novi ogranak

Veliki dan za demokršćane

Glasovali protiv Konvencije i osnovali novi ogranak

14.4.2018. | 12:00
'Mlada' stranka je u predivnom, pitoresknom rodnom mjestu blažene Jule Ivanišević, jedne od pet Drinskih mučenica, dobila 21 novog člana.
'Mlada' stranka je u predivnom, pitoresknom rodnom mjestu blažene Jule Ivanišević, jedne od pet Drinskih mučenica, dobila 21 novog člana.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tko je odgovoran za incident s pitkom vodom u Slav. Brodu?

Davor Vlaović

Tko je odgovoran za incident s pitkom vodom u Slav. Brodu?

13.4.2018. | 9:15
Saborski zastupnik Davor Vlaović sa saborske je govornice progovorio o problemu s kojim se 90 tisuća Brođana i mještana okolnih općina suočilo uoči Uskrsa. Vode nisu imali do ovoga ponedjeljka, a unatoč objavama kako je voda zdravstveno ispravna mnogi ju, zbog izgubljenoga povjer
Saborski zastupnik Davor Vlaović sa saborske je govornice progovorio o problemu s kojim se 90 tisuća Brođana i mještana okolnih općina suočilo uoči Uskrsa. Vode nisu imali do ovoga ponedjeljka, a unatoč objavama kako je voda zdravstveno ispravna mnogi ju, zbog izgubljenoga povjer
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :