Gospodarstvo : Ostalo

Objavljeno: 15.5.2019. u 18:45
Prikaza: 5286
|
Autor: A. Primorac

Novootvoreni poslovi

Traže 15 novih radnika

Velika Kopanica : Traže 15 novih radnikaIlustracija(Foto: SBplus/arhiva)

Prijave za novootvorenih 15 radnih mjesta na puno radno vrijeme mogu se podnositi od danas. Evo tko sve i pod kojim uvjetima može kandidirati.

VELIKA KOPANICA - Zavod za zapošljavanje na svojim je službenim stranicama objavio oglas za prijem 15 osoba koje bi, ukoliko budu primljene, svoj posao trebale obavljati na području općine Velika Kopanica. Riječ je, naime, o novootvorenim poslovima na određeno razdoblje ali s punim radnim vremenom. Naknada za prijevoz je u potpunosti osigurana.

Riječ je o oglasu koji se odnosi na zapošljavanje u sklopu projekta "Dona - DOprinosim i NApredujem", a u sklopu kojeg bi zaposlene žene radile na radnom mjestu radnica za pomoć i potporu starijim osobama ili onima koje se nalaze u nepovoljnom položaju. To znači kako će one žene koje budu primljene pomagati korisnicima u dostavi namirnica, lijekova i drugih potrepština, u pripremi obroka, održavanju čistoće, samim korisnicima, ali im pomagati i u socijalnoj integraciji, biti im posrednik u ostvarivanju raznih prava, pružati im podršku kroz razgovor i uključivanje u društvu te im biti pratnja i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Ovdje valja napomenuti kako će odabrane kandidatkinje pohađati i završiti program osposobljavanja.

Radnice će biti primljene na razdoblje od 23 mjeseca s obveznim probnim rokom od tri mjeseca. 

Kandidirati mogu punoljetne hrvatske državljanke koje su nezaposlene i prijavljene na evidenciju Zavoda za zapošljavanje te moraju imati završeno najviše četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Uz prijavu na oglas zainteresirani mogu priložiti i obrazac prijave koji mogu dobiti u Općini Velika Kopanica ili na njenim internet stranicama, preslike dokaza o obrazovanju, potvrdu Zavoda za zapošljavanje a koja ne smije biti starija od osam dana od dana objave oglasa, dokaz o radnom iskustvu, zatim vlastoručno ispunjenu i potpisanu izjavu o pristanku na osposobljavanje kao i izjavu oo davanju suglasnosti za prikupljanje i obradu osobnih podataka. 

Prijave zainteresirane kandidatkinje trebaju slati na adresu Općina Velika Kopanica, Vladimira Nazora 1, 35221 Velika Kopanica s naznakom "Oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za obavljanje poslova na projektu DONA", i to putem pošte ili osobno u roku osam dana od dana objave oglasa na Zavodu za zapošljavanje. Oglas s detaljnim uputstvima vezanim uz prijavu na ovaj oglas možete pogledati OVDJE.


Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :