Život

Objavljeno: 23.12.2010. u 9:13
Prikaza: 1620
|
Autor: Franjo Samardžić

Potpora mladim obiteljima

Općina za svaku bebu osigurala 1.000 kuna

Staro Petrovo Selo : Općina za svaku bebu osigurala 1.000 kunaU općini Staro Petrovo selo ove godine rođene 52 bebe(Foto: F.Samardžić)

Ove godine u Općini Staro Petrovo Selo rođenene 52 bebe.

STARO PETROVO SELO - Četvrtu godinu za redom Općina Staro Petrovo Selo osigurava sredstva u općinskom Proračunu i sa tisuću kuna pomaže mlade obitelji i potiče natalitet u namjeri da se na području općine promijeni odnos rođenih i umrlih. Općinski načelnik Željko Kočijašević uručio je novčanu potporu za pedesetdvoje novorođene djece u ovoj godini. Nažalost i ova je godina bila kao i prethodne. Umrlo je dvostruko više stanovnika u odnosu na novorođenu djecu. Općina će i dalje raznim mjerama poticati natalitet. Osim novčanih potpora obiteljima, kao i do sada, ulagati će se sredstva u predškolski odgoj i unapređenje uvjeta za boravak djece u Dječjem vrtiću. Ove je godine u obnovu zgrade dječjeg vrtića utrošeno 350.000 kuna.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :