Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 26.7.2015. u 18:50
Prikaza: 2324
|
Autor: SBplus

Do 31. srpnja 2015.

Prijava projektnih ideja za izradu Strategije razvoja općine

Sikirevci : Prijava projektnih ideja za izradu Strategije razvoja općine

Svrha javnog poziva je uključivanje lokalnih razvojnih aktera u izradu razvojne strategije, te identificiranje projektnih ideja i razvojnih projekata s područja općine Sikirevci, koji mogu doprinijeti gospodarskom i društvenom razvoju, te unaprijeđenju kvalitete života na području općine.

SIKIREVCI - Načelnik općine Sikirevci Ivan Benaković uputio je javni poziv za prijavu projektnih ideja za Strateški razvojni program općine Sikirevci za razdoblje 2015. – 2020. godine. Predmet javnog poziva je prijava projektnih ideja i razvojnih projekata od strane institucija, organizacija i poslovnih subjekata u cilju uspostavljanja baze projekata Strateškog razvojnog programa Općine Sikirevci za razdoblje 2015. – 2020. godine.

Svrha javnog poziva je uključivanje lokalnih razvojnih aktera u izradu razvojne strategije, te identificiranje projektnih ideja i razvojnih projekata s područja općine Sikirevci, koji mogu doprinijeti gospodarskom i društvenom razvoju, te unaprijeđenju kvalitete života na području općine.

Prikupljene projektne ideje i razvojni projekti će se uvrstiti u cjelovitu bazu projekata budućeg Strateškog razvojnog programa općine Sikirevci. Projekti uvršteni u bazu projekata Strateškog razvojnog programa, prilikom apliciranja na nacionalne i natječaje EU fondova i programa mogu ostvariti dodatne bodove pri ocjenjivanju samih projekata.

Sve institucije, organizacije, udruge i poslovni subjekti s područja općine Sikirevci prihvatljivi su prijavitelji po otvorenom javnom pozivu.  

Javni poziv otvoren je do 31. srpnja 2015. godine. Pozivaju se svi potencijalni prijavitelji da prijave svoje projektne ideje, te ih dostave elektroničkom poštom na adresu: opcina.sikirevci@sb.t-com.hr, te osobno ili putem pošte na slijedeću adresu: Općina Sikirevci Ljudevita Gaja 4A 35224 Sikirevci sa slijedećom naznakom: „Strateški razvojni program – dostava projektnih ideja"

Napomene:

  • Javni poziv namijenjen je isključivo podnositeljima sa područja općine Sikirevci;
  • Javni poziv nije namijenjen financiranju projekata, već se provodi isključivo u svrhu izrade Strateškog razvojnog programa općine Sikirevci za razdoblje 2015. – 2020. godine;
  • Predložene projektne ideje moraju imati veći krug korisnika, odnosno širu ciljanu skupinu i utjecati na razvoj lokalne zajednice;
  • Jedan prijavitelj može prijaviti više projektnih ideja Općina Sikirevci.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Imati troje i više djece kod nas je pravilo, a ne iznimka'

Neobična mjera slavonske Općine

'Imati troje i više djece kod nas je pravilo, a ne iznimka'

10.12.2020. | 20:20
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ivan Rakitić počasni građanin Sikirevaca

Slavonac u Andaluziji

Ivan Rakitić počasni građanin Sikirevaca

11.3.2014. | 13:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Sasvim su 'realni - traže nemoguće'

Stanovnici Sikirevaca

Sasvim su 'realni - traže nemoguće'

11.5.2012. | 13:13

Proračun općine Sikirevci

260.000 kn za intelektualne usluge!?

4.1.2011. | 7:20

Sikirevci

Otkriven spomenik braniteljima

8.12.2010. | 18:05
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :