Sport : Nogomet

Objavljeno: 12.4.2012. u 12:05
Prikaza: 4601
|
Autor: Sponzorirani članak

Besplatna rekreacija

Mali nogomet na umjetnoj travi za 0 kuna

Podcrkavlje : Mali nogomet na umjetnoj travi za 0 kunaNogometni teren u Podcrkavlju

Pozivamo sve one koji igraju nogomet profesionalno, amaterski ili rekreativno da dođu u Podcrkavlje i otkriju ''Cool tekmu'' na terenu udaljenom samo 10 km od centra Slavonskog Broda.

PODCRKAVLJE - ''Cool tekmu'' otkrijte na malonogometnom igralištu sa umjetnom travom i reflektorima koje se nalazi iza benzinske postaje u Podcrkavlju sa osiguranim parkirnim mjestima za 20 vozila. U sklopu igrališta nalaze se dvije nadkrivene kućice za presvlačenje igrača. Izgrađene su i dvije svačionice sa toplom vodom i tuševima. Igralište je namjenjeno amaterima i rekreativcima odnosno svim zaljubljenicima u mali nogomet na idealnoj površini.

Jedino što se od Vas i Vaše ekipe očekuje jeste - popiti barem jedno piće poslije ''Cool tekme'' u caffe baru ''Gas'', a što biste vjerojatno ionako učinili.

Dimenzije igrališta su 19x38 metara. Iza igrališta s umjetnom travom se nalazi malo pomoćno igralište za zagrijavanje s prirodnom travom, idealno za djecu. Sve je u potpunosti ograđeno. Postoji mogućnost korištenja igrališta u večernjim satima, jer isto ima postavljene noćne reflektore.

Ako želite za sebe i svoju ekipu ''Cool tekmu'' na možda najboljem malonogometnom igralištu s umjetnom travom na užem području grada, ali i županije, na travi koja ima Uefin certifikat kvalitete, ako želite noćni ugođaj sa noćnim osvjetljenjem, a nakon toga i tuširanje pod toplim tuševima, kao i osvježenje na terasi caffe bara ''Gas'' ili korištenje roštilja i pečenja u novosagrađenom prostoru, svakako dođite na rekreaciju u Podcrkavlje.

Jedino što se od Vas očekuje i Vaše ekipe je popiti barem jedno piće poslije ''Cool tekme'' u caffe baru ''Gas'', a što bi ste vjerojatno ionako učinili.

Zakažite termin za rekreaciju za sebe i svoje prijatelje, a pri tome se (svi zajedno) opustite, zabavite, rješite stresa i nervoze, osvježite i počastite.

Rezervirajte termin za ''Cool tekmu'' na malonogometnom igralištu s umjetnom travom Benzinske postaje ''Gas'' u Podcrkavlju na telefon 091/2455-554, na e-mail (cool.tekma@gmail.com) ili dođite osobno.
  Ostali članci u rubrici
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Osijek uveličao proslavu

  50. obljetnice NK Tomica

  Osijek uveličao proslavu

  15.5.2012. | 20:58
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Prvoligaš Osijek uveličava proslavu

  50 godina NK Tomice

  Prvoligaš Osijek uveličava proslavu

  14.5.2012. | 17:37
  SBplus.hr, Slavonski Brod :
  SBplus.hr, Slavonski Brod :