Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 13.9.2019. u 22:00
Prikaza: 1840
|
Autor: Ina Cirkveni

Natječaji početkom pedagoške godine

Poslovna prilika za osam odgojitelja

Oriovac : Poslovna prilika za osam odgojiteljaIlustracija(Foto: Internet)

Odgojitelji predškolske djece s radnim iskustvom od minimalno jedne godine dobili su početkom pedagoške godine priliku za zaposlenje u dječjim vrtićima na području Brodsko-posavske županije.

ORIOVAC - Početkom nove školske, ali i pedagoške godine, prilika je mnogim odgojno-obrazovnim i prosvjetnim djelatnicima za zaposlenje, makar i ono koje je privremeno. Tako su odgojitelji predškolske djece s radnim iskustvom od minimalno jedne godine dobili priliku za zaposlenje u dječjim vrtićima na području Brodsko-posavske županije.

Naime, novim natječajem koji je raspisao Dječji vrtić „Ivančica" Oriovac, traženo je ukupno osam stručnih osoba za rad na određeno vrijeme, od kojih će dvije novozaposlene osobe raditi na pola radnog vremena, a preostalih šest na puno. Riječ je o vrtićima u općinama Oriovac, Brodski Stupnik, Bebrina, Podcrkavlje, Garčin i Donji Andrijevci, gdje je natječajem tražena po jedna osoba, dok je za Općinu Sibinj, objavljen oglas za dvije osobe.

Prijaviti se mogu punoljetni i zdravstveno sposobni hrvatski državljani sa sveučilišnom ili stručnom prvostupanjskom, magistarskom ili specijalističkom diplomom te koji imaju položen državni stručni ispit, a na natječaj se mogu javiti osobe oba spola. Uz prijavu na oglas kandidati trebaju priložiti životopis, preslike domovnice ili osobne iskaznice, diplome, uvjerenja o položenom stručnom ispitu, uvjerenja o nekažnjavanju ne starije od šest mjeseci i elektronički zapis o radno pravnom statusu.

Zainteresirani mogu svoje prijave dostaviti u roku od osam dana od dana objave oglasa i to na adresu: Dječji vrtić „Ivačnica Oriovac" Oriovac, Luke Ilića bb, 35 350 Oriovac s naznakom „Natječaj za odgojitelja". Više informacija o natječaju moguće je pronaći OVDJE.

Vjerujemo kako će, s obzirom na veliki broj onih te struke na Zavodu za zapošljavanje, ponuđena radna mjesta ovim aktualnim natječajem zasigurno biti brzo popunjena.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Najbolji su u Županiji

Oriovčani su danas slavili

Najbolji su u Županiji

17.4.2018. | 19:15
SBplus.hr, Slavonski Brod : Proslavu uveličala ženska vokalna skupina Ad astra

Obilježen Dan općine Oriovac

Proslavu uveličala ženska vokalna skupina Ad astra

18.4.2015. | 11:53
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nije gotovo kad je gotovo, nego kad to Komisija kaže

(Ne)završena sportska dvorana

Nije gotovo kad je gotovo, nego kad to Komisija kaže

22.10.2013. | 15:59
SBplus.hr, Slavonski Brod : Nepovoljno mišljenje za općinu Oriovac

Tragom nalaza revizije

Nepovoljno mišljenje za općinu Oriovac

24.3.2011. | 9:00
SBplus.hr, Slavonski Brod : Inicijativa za čvorište Oriovac

Lokalne inicijative

Inicijativa za čvorište Oriovac

8.1.2011. | 8:40
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :