Obrazovanje : Ostalo

Objavljeno: 30.3.2015. u 19:58
Prikaza: 2986
|
Autor: SBplus

Do 13. travnja otvoren

Javni natječaj za stipendiranje studenata

Oriovac : Javni natječaj za stipendiranje studenataZgrada Općine(Foto: Općina Oriovac)

Popunjene prijave, izjave i dokumentacija predaju se u općinu Oriovac poštom ili na urudžbeni zapisnik osobno s naznakom: „NATJEČAJ ZA STIPENDIJE“, na adresu Općine, Trg Hrvatskog preporoda 1. Rok za podnošenje prijava je 13. travnja.

ORIOVAC - Za ovu 2015. godinu Općina Oriovac raspisala je javni natječaj za dodjelu stipendija studentima s područja Općine.

Riječ je o stipendijama koje se odobravaju studentima za vrijeme trajanja studija, a koja iznose 800 kuna mjesečno. Pravo sudjelovanja na javnom natječaju imaju polaznici viših škola i studija, a kriteriji za dodjelu su socijalni statust i uspjeh u prethodnoj nastavnoj godini. Cenzus za stipendije po osnovi socijalnog statusa iznosi 750 kuna po članu obitelji, s tim da se u prihod domaćčinstva ne ubrajaju doplatak za djecu, naknade na ime tjelesnog oštećenja, stalna novčana socijalna pomoć, naknada za njegu i pomoć.

 Bodovanje po osnovi materijalnog/socijalnog statusa, ali i po osnovi općeg uspjeha studenta u prethodnoj  studentskoj godini, kao i ostali uvijeti koje je potrebno ispuniti za sudjelovanje na natječaju, nalazi se u prilogu teksta.

Prijave (zamolbe) i izjave o broju članova zajedničkog domaćinstva podnose se popunjavanjem obrazaca koje se nalaze na web stranici općine Oriovac: www.oriovac.hr, ili u općini Oriovac.

Popunjene prijave, izjave i dokumentacija predaju se u općinu Oriovac poštom ili na urudžbeni zapisnik osobno s naznakom: „NATJEČAJ ZA STIPENDIJE", na adresu Općine, Trg Hrvatskog preporoda 1. Rok za podnošenje prijava je 13. travnja, nakon čega će Komisija za stipendiranje studenata, u skladu s odlukom o stipendiranju studenata s područja općine Oriovac, utvrdit prijedlog liste za dodjelu stipendija, a koji će biti objavljeni na web stranici općine Oriovac.

 

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tamo učitelji sami određuju koje će predmete imati koji dan

Oriovački se učitelj vratio iz Finske

Tamo učitelji sami određuju koje će predmete imati koji dan

26.10.2018. | 15:20
SBplus.hr, Slavonski Brod : Osigurane stipendije za pet studenata

Javni natječaj

Osigurane stipendije za pet studenata

5.6.2015. | 19:47
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :