Sport : Nogomet

Objavljeno: 18.9.2012. u 11:45
Prikaza: 2300
|
Autor: SBplus

22. rujna 2012.

Humanitarne zvijezde u Cerniku

Cernik : Humanitarne zvijezde u Cerniku

Dana 22. rujna 2012. godine na stadionu NK „Mladost“ u Cerniku održat će se humanitarni veteranski turnir pod nazivom „Sportaši za sportaše“ s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć četveročlanoj sportskoj obitelji bez oba roditelja.

CERNIK - Dana 22. rujna 2012. godine na stadionu NK „Mladost" u Cerniku održat će se humanitarni veteranski turnir pod nazivom „Sportaši za sportaše" s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć četveročlanoj sportskoj obitelji bez oba roditelja.

U prvoj utakmici s početkom u 16.00 h nastupit će prva selekcija Nogometnog središta Nova Gradiška protiv nogometnog kluba Nica iz Francuske. Nakog toga odigrat će se utakmica nogometnog kluba Nica - Francuska protiv humanitarnih zvijezda Hrvatske, a zadnju utakmicu odigrat će humanitarne zvijezde Hrvatske protiv selekcije Nogometnog središta Nove Gradiške.  

Cijena ulaznice iznosi 10 kuna, a ulaznice se mogu kupiti na sam dan turnira ili u pretprodaji u caffe barovima „Rubikon", „In", „Glembaj", „Bimota", „Sport Billy", „Numero", te restoranu „Maksimilijan". Svi koji žele pomoći, a nisu u mogućnosti doći na turnir, svoju donaciju mogu uplatiti na broj žiro računa Zagrebačke banke: 2360000-3114429653.  

Raspored odigravanja utakmica:
16.00 h – Selekcija Nogometnog središta NG – FC Nice Francuska
17.00 h – FC Nice Francuska – Humanitarne zvijezde Hrvatske
18.00 h – Humanitarne zvijezde Hrvatske – Selekcija Nogometnog središta NG

Za humanitarne zvijezde nastupaju: Miroslav Bičanić, Dario Šimić, Tomo Šokota, Goran Vlaović, Robert Špehar, Igor Biščan, Silvio Marić, Mario Stanić, Petar Krpan, Dragan Vukoja, Robert Prosinečki i gosti iznenađenja turnira. Za FC Nice Cote d'Azur A.S. Croatia nastupaju: Dado Pršo i prijatelji.

Broj komentara: 0

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :