Gospodarstvo : Obrtništvo

Objavljeno: 30.1.2018. u 22:00
Prikaza: 5755
|
Autor: J.Z.

Nakon našeg pisanja

Malo popravili jesu, ali ivičnjake postavili nisu

Izvođač radova jeste svježu zemlju navezao u prostore predviđene za zelene površine, međutim, najvažniju stvar još uvijek nije napravio...

BUKOVLJE - Tek par stotina metara dalje od rugla pored kojeg drugu godinu prolaze putnici koji s istoka ulaze u Slavonski Brod, u Bukovlju, nedavno, Cestar je završio novi kružni tok kojeg je naručila i platila Županijska uprava za ceste. I, opet su demonstrirali svoju indolentnost, dapače, uvredljiv odnos prema investitoru, vidljiv na našim fotografijama: na jednom mjestu asfalt su položili kao da im se prevrnuo kamion, na drugom nisu postavili ivičnjake, a na istočnom prilazu rotoru nisu iscrtali pješačku stazu, pisali smo nedavno.

To što projektant nije ucrtao pješačke staze, ivičnjake, zelene površine i drugo, nimalo ne umanjuje pokazanu aljkavost izvođača radova.

Posebno se to odnosi na tzv. pristupnu cestu za dvije kuće s jugoistočne strane rotora, naime, ta 'cesta' nema ivičnjak, niti je između nje i županijske ceste izvršena priprema za sadnju trave.

U međuvremenu, nakon našeg pisanja, izvođač radova je svježu zemlju navezao u prostore predviđene za zelene površine, međutim, najvažniju stvar još uvijek nije napravio. Nije postavio ivičnjake uz pristupnu cestu za dvije kuće s jugoistočne strane raskršća, niti je obilježio pješački prijelaz s istočne strane.

Dakako, niti je naš posao poticati izvođača da to učini, niti očekujemo da će on to sam, ili na traženje investitora učiniti. Tek, kako bi ostao trag, bilježimo ono što vidimo. Možda naše zapažanje nekad nekoga bude interesiralo.

  Broj komentara: 2

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava
  Stipe

  Stipe

  Komentirano: 31.1.2018. | 9:46

  1

  O čemu ti bolesnik? U ovom slučaju ne moraš ništa razumjeti, samo je dovoljno gledati i vidjeti. Razumjeti trebaš kako je moguće da je prošle godine mjesecima rekonstruiran gornji dio Kumičićeve, a da je sada već dugo pun zakrpa i neravnina. To ne može nitko razumjeti, osim ako se ne radi o gledanju kroz prste štetočinama kojima se daje novac građana. Hej, mjesecima je Kumičićeva bila zatvorena da bismo dobili ovo što je sada tamo. Kako to razumjeti?
  Stipe

  Stipe

  Komentirano: 31.1.2018. | 7:58

  2

  Sa druge strane rotora još uvijek postoji neka rupetina na rubui ceste obilježena stupom. Kada naiđu dva veća vozila nastaje problem. Ova je stvar davno trebala biti riješena.

  Broj komentara: 2

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava

  Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

  Ostali članci u rubrici
  SBplus.hr, Slavonski Brod : U Bukovlju pravi „bum“ sunčanih elektrana

  Pogledajte zbog čega

  U Bukovlju pravi „bum“ sunčanih elektrana

  5.9.2013. | 11:00
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Osam sunčanih elektrana u Bukovlju

  Nesponzoriran članak

  Osam sunčanih elektrana u Bukovlju

  28.8.2013. | 22:22
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Kuhar i automehaničar peru tepihe

  U nedostatku posla

  Kuhar i automehaničar peru tepihe

  12.8.2013. | 11:11
  SBplus.hr, Slavonski Brod :
  SBplus.hr, Slavonski Brod :