Politika : Uprava/Samouprava

Objavljeno: 29.6.2018. u 14:25
Prikaza: 6329
|
Autor: AP./JZ./SBplus

'Trgovanje povlaštenim informacijama'

Slavica Lemaić laže, ili ima povlašten položaj u društvu

AP/ŽG/SBplus
Foto: AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus
 • AP/ŽG/SBplus

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili ima povlaštene informacije iz državnih institucija, za koje nitko drugi ne zna, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara, koji je podnio kaznenu prijavu...

SLAVONSKI BROD - Osma sjednica Gradskog vijeća Slavonskog Broda započela je proširenjem dnevnog reda s točkama koje se odnose na obnovu srušene kuće Đure Đakovića i donošenje Prijedloga odluke o izradi strategije za mlade, što je svih 20 nazočnih vijećnika jednoglasno prihvatilo. Svi su nazočni vijećnici digli ruku i za usvajanje tako proširenog dnevnog reda kao i za zapisnik s prethodne sjednice nakon čega se, uobičajeno, prešlo na aktualno prijepodne.

Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Još ranije postavljana pitanja, zbog nezadovoljstva odgovorima, danas je u pisanom obliku dostavila vijećnica Ilijana Vrbat Pejić (HSP). Umjesto nje pročitao ih je predsjednik vijeća Stribor Valenta, a odnosila su se na stanja u poduzetničkoj zoni Bjeliš te ulaganju grada u poticanje poduzetništva. 

- Trenutno se izvode arheološkoa istraživanja u sjevernom dijelu. Prošle godine odrađena su istraživanja na južnom dijelu tako da postoje trenutno područja koja su spremna za investitore. Što se tiče poticanja poduzetništva sve što je Gradsko vijeće donijelo svojim aktima i provedeno je - odgovorio je gradonačelnik Mirko Duspara, no vijećnica je izrazila nezadovoljstvo i ukazala na kršenje Poslovnika obzirom da je riječ o pitanjima koja su ponovljena više puta.

- Ako gradonačelnik više puta ne odgovori na pitanje krši članak 73. Poslovnika. Danas sam pitanje postavila u pisanom obliku i očekivala pisani odgovor jer je opširno no odgovor nisam dobila - kazala je Vrbat Pejić istaknuvši kako uz gradonačelnika poslovnik krši i predsjednik vijeća Stribor Valenta. Unatoč upozorenju predsjednika Valente kako joj je oduzeo riječ, vijećnica je nastavila sa svojim izlaganjem zbog čega je zaradila opomenu.

Vijećnik Tomislav Tekić (HDZ) upitao je gradonačelnika Dusparu  "Što činite da zaustavite odlazak sve većeg broja mladih iz ovoga grada?"

Gradonačelnik Duspara je odgovorio kako poduzimaju niz mjera, od izgradnje stanova za mlade, osiguranaj zemljišta za gradnju kuća, pomoć za novorođenčad. - Činimo koliko možemo, ali nismo mi krivi što mladi odlaze. Nažalost bez onih vaših gore (HDZ op.a.) teško možemo zaustaviti odlazak mladih. Vaša Vlada je zemlju koja je mogla biti među najrazvijenija dovela na rub bankrota. Mladi odlaze iz svih gradova Hrvatske koja je po razvijenosti ispod Afrike, uz ostalo, u svome odgovoru naveo gradonačelnik Duspara.

U raspravi koja je uslijedila, zbog toga što je i nakon tri upozorenja o upadanju u riječ, vijećnik Tekić nastavio na isti način, predsjednik Valenta izrekao je opomenu i njemu.

No tu se sa 'žutim kartonima' nije stalo. Nakon dobivene opomene s komentarima je nastavila vijećnica Anita Holub (HDZ) koju je predsjednik Vijeća Stribor Valenta udaljio sa sjednice. Nakon toga, sjednicu su napustili i ostali članovi HDZ-a te vijećnici koji su na njihovoj listi ušli u Gradsko vijeće, Boro Grubišić i Ilijana Vrbat Pejić.

Incidentna situacija, koja je vijećnike HDZ-a motivirala da napuste sjednicu, pak, bila je kamilica u odnosu na spektakularnu informaciju koju je, u cilju samopromocije, objavila vijećnica Slavica Lemaić tvrdeći kako ima podatak da - nakon ekološke nesreće koju je uzrokovala tvrtka generala Ivana Čermaka - nije došlo do zagađenja vode nego da su tek "kontaminirani uzorci".

Spektakularnost informacije leži u činjenici da Slavica Lemaić laže, ili pak ima povlaštene informacije iz državnih institucija, koje nitko drugi nema, pa ni brodski gradonačelnik Mirko Duspara koji je tim institucijama podnio kaznenu prijavu, niti je o tome informirano 90 tisuća građana koji su tijekom uskrsnih blagdana bili u panici pijući vodu iz vatrogasnih i drugih cisterni.

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:53

1

I to sa Korčulom je isto ADZ-ova retorika. Stvorili smo Hrvatsku pa sad možemo s njom šta hoćemo. Zvuči poznato?
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 13:45

2

Ako dokažeš da sam u ADZ-u, šapnut ću ti na uho da ispadaš glup nabrajajući koalicijske partnere svog nalogodavca. Aktualne i bivše ;-P
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:10

3

Mini jedino što čemo u tišini platiti su redom gucić, kutle ,pašalič, ankica. nevenka. kalmeta ,linić , karamarko ,todorić, merzel sanader rimac itd a ti nastavi niz
MENTALIST

MENTALIST

Komentirano: 7.7.2018. | 13:06

4

mini star. mani se osobnih mržnji a tvoj todorić koji je je uz pomoć jataka iz tri zaseoka prodao dio domovine rusima on je je ok a ovaj koji je vratio korčulu brodu on je loš , realnost molim a iskrano boli me i za jednog i drugog
mini_star

mini_star

Komentirano: 7.7.2018. | 11:16

5

Markiću, dakle ti tvrdiš da lovu od Korčule treba dati Duspari za zasluge? Koja je onda razlika između njega i HDZ-a? Meni je svejedno, javni novci u privatnim đepovima nije ono za što se ja zalažem. A tu tupavu retoriku, ako nisi s nama onda si u HDZ-u si i pokupio od HDZ-a. Valjda ti je Babo nudio više od bivše stranke pa si prešao. Priglup si pa ne možeš shvatiti da postoje ljudi koji razmišljaju svojom glavom, i koji kritiziraju po djelima a ne po stranačkim bojama. Udruga pravaš i ADZ, isto sranje, drugo pakiranje. Ni po čemu se ne razlikuju. Ionako je Babu na vlast doveo baš taj tvoj ADZ. 2005. kad su ga doveli na vlast, to je bio neki drugi ADZ, nije se znalo kakvi su? Nekritički braniš Babu za svaku glupost koju napravi. Nitko nije bezgrešan. Osim Babe. Po tebi. Žalit će se kome još? EU sudu? Pa kad i tu izgubi samo će hladno ustvrdit kako su i oni korumpirani? A mi ćemo to lijepo u tišini platiti.
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 7.7.2018. | 2:04

6

Svojevremeno su pojedinci iz Broda, uz potporu gradskih vjećnika, poželjeli opljačkati grad Brod za 57.000.000 kuna (slučaj Korčula). Kako je taj slučaj ipak riješen u korist grada zahvaljujući jedino Duspari i jednoj lojalnoj građanki, on je zadužio grad da mu isplaćuje plaću slijedećih 215 godina, a da ništa ne radi. Računajte sami, ako znate matematiku...A mogao se predati i okriviti prethodne gradonačelnike da su oni unakazili Brod. No nije odustao, a neće niti sada. Postoje više instance na koje se može i treba žaliti. Ne žaliti se, znači, predati se, a pravda je na njegovoj strani...mini_star ima samo jednu jedinu želju da on ode, da podnese ostavku, a da njegov HDZ-ovci počnu vladati onako kako oni znaju. Postoje viši sudovi od ovih naših, u Europi, koji imaju pravi aršin i znaju što je pravica...
mini_star

mini_star

Komentirano: 6.7.2018. | 23:12

7

Ivosvitnjak, piše se članak o Lidlu, samo ne znam jel autor Held ili Macan. Uglavnom, optužit će korumpirane sudove, dakako. Duspara da je iole moralan, nakon ovog bi podnio ostavku i nadoknadio troškove iz vlastitih đepova.
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 18:51

8

Vjerujem gospođici Lemaić xy http://www.brodportal.hr/m/clanak/gradski-marsal-duspara:-komunisticke-metode-cemo-ovaj-puta-mi-morati-platiti-19890
Ivosvitnjak

Ivosvitnjak

Komentirano: 6.7.2018. | 13:13

9

Ja vjerujem gospođici Lemaić i gospodinu Bošnjakoviću, http://ebrod.net/m/vijest.php?id=24738
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 2.7.2018. | 22:35

10

Ivosvitnjak...argumentirano si savjetovao marketinga. Ti bi jednom prostom rečenicom od 3 riječi objasnio svaki problem u Brodu?? Pripadaš HDZ-u. Odmah se da zaključiti. Marketing kulturno i lijepo objašnjava onima koji traže argumente. Tebi ne vrijedi objašnjavati, jer ionako ne možeš shvatiti problematiku o kojoj se govori...Marketing cepaj te neznalice...

Broj komentara: 35

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
Prikaži sve komentare 1234

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u rubrici
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Dobar dan. Inspekcija. Došli smo u nadzor.'

Prijaviti ili ne

'Dobar dan. Inspekcija. Došli smo u nadzor.'

15.2.2019. | 14:30
- Gospođo pričekajte malo. Molim Vas uzmite račun - obratila se jutros trgovkinja jednoj gospođi, u pekarnici u koju sam i sama ušla. - Ma nema veze, ne treba mi račun - odgovorila je gospođa, ali na opetovanu zamolbu djevojke iza pulta račun je ipak uzela.
- Gospođo pričekajte malo. Molim Vas uzmite račun - obratila se jutros trgovkinja jednoj gospođi, u pekarnici u koju sam i sama ušla. - Ma nema veze, ne treba mi račun - odgovorila je gospođa, ali na opetovanu zamolbu djevojke iza pulta račun je ipak uzela.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Priliku vam nudi Gradska uprava, a oglas je još aktivan

Tražite posao

Priliku vam nudi Gradska uprava, a oglas je još aktivan

15.2.2019. | 13:00
Novi oglas za prijem osobe koja bi mogla raditi u Gradskoj upravi Slavonskog Broda raspisan je jučer, a evo do kada se primaju prijave zainteresiranih kandidata.
Novi oglas za prijem osobe koja bi mogla raditi u Gradskoj upravi Slavonskog Broda raspisan je jučer, a evo do kada se primaju prijave zainteresiranih kandidata.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad nastavlja pomagati mladim obiteljima

Oprema za prvo dijete u obitelji

Grad nastavlja pomagati mladim obiteljima

15.2.2019. | 11:20
Kroz ovu mjeru Grad nastoji omogućiti svakom prvorođenom djetetu s područja Slavonskog Broda jednake uvjete na početku života, bez obzira na financijske mogućnosti obitelji, poručuju iz Gradske uprave.
Kroz ovu mjeru Grad nastoji omogućiti svakom prvorođenom djetetu s područja Slavonskog Broda jednake uvjete na početku života, bez obzira na financijske mogućnosti obitelji, poručuju iz Gradske uprave.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Gotovo četiri milijarde kuna za poljoprivrednike

Ministarstvo poljoprivrede

Gotovo četiri milijarde kuna za poljoprivrednike

15.2.2019. | 10:45
"U ožujku nastavljamo s isplatom prve rate te će biti isplaćeno 400 milijuna kuna poljoprivrednicima čija se gospodarstva nalaze u područjima s prirodnim ograničenjima ili ostalim posebnim ograničenjima (Mjera 13). U drugoj rati izravnih plaćanja, koja će započeti u travnju, a u
"U ožujku nastavljamo s isplatom prve rate te će biti isplaćeno 400 milijuna kuna poljoprivrednicima čija se gospodarstva nalaze u područjima s prirodnim ograničenjima ili ostalim posebnim ograničenjima (Mjera 13). U drugoj rati izravnih plaćanja, koja će započeti u travnju, a u
SBplus.hr, Slavonski Brod : Pronašao šest granata

Oružja još uvijek ima i previše

Pronašao šest granata

14.2.2019. | 10:40
Čisteći kuću pronašao šest granata te je odmah pozvao policiju.
Čisteći kuću pronašao šest granata te je odmah pozvao policiju.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kreće obnova slavonskobrodske bolnice

Uz stipendiranje studenata medicine

Kreće obnova slavonskobrodske bolnice

13.2.2019. | 10:45
Ukupna vrijednost energetske obnove Opće bolnice u SB iznosi preko 41 milijun kuna, a iz županije najavljuju i natječaj za stipendiranje studenata medicine čije bi stipendije trebale biti nešto veće nego li stipendije studenata ostalih fakulteta.
Ukupna vrijednost energetske obnove Opće bolnice u SB iznosi preko 41 milijun kuna, a iz županije najavljuju i natječaj za stipendiranje studenata medicine čije bi stipendije trebale biti nešto veće nego li stipendije studenata ostalih fakulteta.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Država rasprodaje zemljišta u Slavonskom Brodu

Ne žele udovoljiti zahtjevu Grada

Država rasprodaje zemljišta u Slavonskom Brodu

12.2.2019. | 17:35
Mada se radi o dijelu grada od iznimne gospodarske važnosti, zemljišta koja imaju potencijal postati poduzetnička zona, država ne želi darovati Gradu Slavonskom Brodu, nego će ih ponuditi na prodaju.
Mada se radi o dijelu grada od iznimne gospodarske važnosti, zemljišta koja imaju potencijal postati poduzetnička zona, država ne želi darovati Gradu Slavonskom Brodu, nego će ih ponuditi na prodaju.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Priznanje za transparentnost u komunikaciji

Hrvatska zajednica županija

Priznanje za transparentnost u komunikaciji

12.2.2019. | 12:25
Županije su, prema istraživanju Instituta za javne financije, najtransparentnije među jedinicama lokalne i regionalne samouprave, a „Otvoreni proračun" po prvi je puta građanima omogućio uvid u financijsko poslovanje jedne razine samouprave vlasti i to u stvarnom vremenu.
Županije su, prema istraživanju Instituta za javne financije, najtransparentnije među jedinicama lokalne i regionalne samouprave, a „Otvoreni proračun" po prvi je puta građanima omogućio uvid u financijsko poslovanje jedne razine samouprave vlasti i to u stvarnom vremenu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Predložite kandidate za gradske laureate

Javna priznanja i nagrade

Predložite kandidate za gradske laureate

12.2.2019. | 12:15
Uz prijavu ili prijedlog za dodjelu javnog priznanja i nagrade Grada Slavonskog Broda predlagatelji su dužni obrazložiti prijedlog, prikupiti i priložiti sve potrebne podatke i dokumentaciju.
Uz prijavu ili prijedlog za dodjelu javnog priznanja i nagrade Grada Slavonskog Broda predlagatelji su dužni obrazložiti prijedlog, prikupiti i priložiti sve potrebne podatke i dokumentaciju.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Brodski policajci Kristini donirali nova kolica

Kako smo i najavili

Brodski policajci Kristini donirali nova kolica

12.2.2019. | 12:00
Unatoč tome što su ukradena kolica pronađena, brodski policajci su svoje obećanje ispunili. Kristini su načelnik Policijske postaje Slavonski Brod Mario Vujić i djelatnik Marijan Sojčić donirali nova kolica i uručili ih joj. - Dečki veliko Vam hvala od srca - poručila je Kristina
Unatoč tome što su ukradena kolica pronađena, brodski policajci su svoje obećanje ispunili. Kristini su načelnik Policijske postaje Slavonski Brod Mario Vujić i djelatnik Marijan Sojčić donirali nova kolica i uručili ih joj. - Dečki veliko Vam hvala od srca - poručila je Kristina
SBplus.hr, Slavonski Brod : Manje liste čekanja i zapošljavanje 50 osoba

Uskoro grade novi Dom za starije

Manje liste čekanja i zapošljavanje 50 osoba

12.2.2019. | 11:00
- Ovaj projekt je od velike važnosti za Slavonski Brod tim više jer je našim sugrađanima treće životne dobi nužna bolja skrb. Činjenica je kako su liste čekanja za trenutno dostupne domove duge te da mnogi naši stariji sugrađani godinama čekaju ne bi li dobili mjesto u domu. Izgr
- Ovaj projekt je od velike važnosti za Slavonski Brod tim više jer je našim sugrađanima treće životne dobi nužna bolja skrb. Činjenica je kako su liste čekanja za trenutno dostupne domove duge te da mnogi naši stariji sugrađani godinama čekaju ne bi li dobili mjesto u domu. Izgr
SBplus.hr, Slavonski Brod : Novčana zahvala za promociju Slavonskog Broda

Mali 'veleposlanici'

Novčana zahvala za promociju Slavonskog Broda

11.2.2019. | 12:15
- Bilo je jako emotivno. Vježbali smo puno i naporno, a na kraju se sve isplatilo. Prvo nismo mogli vjerovati da smo uspjeli, a onda smo plakali od sreće - kazala je Leona.
- Bilo je jako emotivno. Vježbali smo puno i naporno, a na kraju se sve isplatilo. Prvo nismo mogli vjerovati da smo uspjeli, a onda smo plakali od sreće - kazala je Leona.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Potpisani ugovori za Program usavršavanja managera

PUMA

Potpisani ugovori za Program usavršavanja managera

11.2.2019. | 12:10
Program usavršavanja managera PUMA na najbolji način doprinosi razvoju gospodarstva i poduzetničke klime, prepoznajući specifične teme prisutne u praksi određenih tvrtki i podneblja.
Program usavršavanja managera PUMA na najbolji način doprinosi razvoju gospodarstva i poduzetničke klime, prepoznajući specifične teme prisutne u praksi određenih tvrtki i podneblja.
SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Stvaramo centar kulture Slavonije i Baranje'

Mirko Duspara:

'Stvaramo centar kulture Slavonije i Baranje'

11.2.2019. | 11:10
- Mislim da ćemo, kroz sadržaje koje smo predvidjeli, i uspjeti u tom naumu - najavio je gradonačelnik Slavonskog Broda dr. Mirko Duspara na današnjoj svečanosti potpisivanja ugovora o rekonstrukciji prostora u koji će preseliti Muzej tambure.
- Mislim da ćemo, kroz sadržaje koje smo predvidjeli, i uspjeti u tom naumu - najavio je gradonačelnik Slavonskog Broda dr. Mirko Duspara na današnjoj svečanosti potpisivanja ugovora o rekonstrukciji prostora u koji će preseliti Muzej tambure.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Kreću radovi na Slavonskoj notnoj bajki

Svečano potpisivanje ugovora

Kreću radovi na Slavonskoj notnoj bajki

9.2.2019. | 21:00
Trajanje provedbe projekta je 24 mjeseca, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 27.372.625,00 kuna, a iznos EU sufinanciranja je 85 posto, odnosno 23.266.731,25 kuna, dok se ostatak od 15 posto sredstava o
Trajanje provedbe projekta je 24 mjeseca, a projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Ukupna vrijednost projekta je 27.372.625,00 kuna, a iznos EU sufinanciranja je 85 posto, odnosno 23.266.731,25 kuna, dok se ostatak od 15 posto sredstava o
SBplus.hr, Slavonski Brod : Stavovi mladih o budućnosti u Hrvatskoj nisu optimistčni

Hoće li itko ostati?

Stavovi mladih o budućnosti u Hrvatskoj nisu optimistčni

9.2.2019. | 18:05
Da bi ostali u Hrvatskoj, mladi žele poslovnu i stambenu sigurnost, veće šanse za napredovanje ali i, primjerice, 'smanjenje nepravde i nazadovanja društva'.
Da bi ostali u Hrvatskoj, mladi žele poslovnu i stambenu sigurnost, veće šanse za napredovanje ali i, primjerice, 'smanjenje nepravde i nazadovanja društva'.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Djelatnici Centra 112 trebaju pratiti i TV serije

Ako bi sudili po pozivima

Djelatnici Centra 112 trebaju pratiti i TV serije

9.2.2019. | 16:15
Rekreativnom utrkom, posvećenom teško oboljelom Tihomiru Blaževiću, danas je u Slavonskom Brodu obilježen Dan broja 112 koji su na području Brodsko-posavske županije, tijekom protekle godine, građani okrenuli 35 tisuća. A pitanja je bilo svakakvih, od zlonamjernih do onih koja sp
Rekreativnom utrkom, posvećenom teško oboljelom Tihomiru Blaževiću, danas je u Slavonskom Brodu obilježen Dan broja 112 koji su na području Brodsko-posavske županije, tijekom protekle godine, građani okrenuli 35 tisuća. A pitanja je bilo svakakvih, od zlonamjernih do onih koja sp
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad i dalje želi graditi sportsku dvoranu od 10 mil kn

Treća sreća

Grad i dalje želi graditi sportsku dvoranu od 10 mil kn

8.2.2019. | 21:00
Zašto je gradska uprava raspisala i treći natječaj za gradnju istoga objekta provjerili smo kod Damira Klaića, pročelnika Upravog odjela za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša
Zašto je gradska uprava raspisala i treći natječaj za gradnju istoga objekta provjerili smo kod Damira Klaića, pročelnika Upravog odjela za graditeljstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša
SBplus.hr, Slavonski Brod : Učenike je zanimalo koje su obveze županijskih dužnosnika

Posjetili Brodsko-posavsku županiju

Učenike je zanimalo koje su obveze županijskih dužnosnika

8.2.2019. | 16:00
Učenike je ipak najviše zanimalo koje su dužnosti, obveze i ovlasti županijskih dužnosnika, stoga im je zamjenik Mirković ukratko pojasnio sve prednosti i mane ovih funkcija.
Učenike je ipak najviše zanimalo koje su dužnosti, obveze i ovlasti županijskih dužnosnika, stoga im je zamjenik Mirković ukratko pojasnio sve prednosti i mane ovih funkcija.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Ako tražite posao možda je ovo prilika za vas

Vrijedi pokušati

Ako tražite posao možda je ovo prilika za vas

7.2.2019. | 19:30
Ako ste u potrazi za poslom možda je ovaj raspisani oglas prilika za vas. Evo detalja vezanih uz oglas i radno mjesto te rokove prijave.
Ako ste u potrazi za poslom možda je ovaj raspisani oglas prilika za vas. Evo detalja vezanih uz oglas i radno mjesto te rokove prijave.