Reagiranja

Objavljeno: 4.8.2016. u 17:17
Prikaza: 3934
|
Autor: JZ/SBplus

Nedovoljno domoljuban portal

Borislav Stipić oštro napao, ustvari, urednika SBplus-a

'Tada bih, vjerojatno, pomislio i kako ste, ovdje, priključili se kampanji koju putem jumbo plakata, u prijestolnici svih Hrvata, Zagrebu, i putem društvenih mreža, ovih dana, vode raznorazne 'Udruge slobodarskih aktivista', a za danas su najavili „prosvjed protiv proslave Dana pobjede" (oni tako kažu, pa je u navodnicima)'.

Poštovani čelnici Brodsko-posavske županije, Grada Slavonskoga Broda i Grada Nove Gradiške (gospoda Danijel Marušić, župan, Pero Ćosić, predsjednik Skupštine Brodsko-posavske županije, Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskoga Broda, Roberto Lujić, predsjednik Gradskoga vijeća Grada Slavonskoga Broda, Vinko Grgić, gradonačelnik Nove Gradiške, Zoran Jukić, predsjednik Gradskog vijeća Grada Nove Gradiške), poštovani direktori poduzeća i ustanova kojima su Županija Brodsko-posavska i Grad Slavonski Brod osnivači,

užasnut sam činjenicom vašega nepoznavanja (il)i nepriznavanja zakonâ Republike Hrvatske. Naime, ova činjenica nedvojbeno proizlazi iz vaše čestitke „Žiteljima općina i gradova Brodsko-posavske županije" kojima na portalu sbplus.hr čestitate „Dan domovinske zahvalnosti". „Dan domovinske zahvalnosti", sam za sebe, jednostavno ne postoji, već je sastavni dio državnog blagdana Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja – kako to stoji u članku 1. Zakona o blagdanima, spomendanima i neradnim danima u Republici Hrvatskoj (NN 33/96, 96/01, 13/02, 136/02, 112/05, 59/06, 55/08, 74/11, 130/11) .

Još užasnutiji bih bio kada bih makar i pretpostavljao kako je u ovako oblikovanoj čestitci – zlonamjera. Tada bih, najvjerojatnije, došao do toga da namjerno prešućujete ono ključno, povijesno i sudbinski za budućnost Republike Hrvatske vezano, a to je veličanstvena pobjeda Hrvatske vojske i Hrvatske policije kojom su, pod vodstvom svojega vrhovnog zapovjednika dr Franje Tuđmana, ministra obrane Gojka Šuška, hrvatskih generala Markača, Gotovine, Stipetića... hrvatski časnici, dočasnici i vojnici i policajci, hrvatski narod u cjelini, oslobodio svoja do tada okupirana područja i integrirao ih u državno-pravni sustav Republike Hrvatske.

Tada bih možda pomislio i da to činite sinkrono s onima iz Srbije koji 'arlauču' svakim danom sve više kako se približava obljetnica. I sinkrono s onima u Hrvatskoj koji na Dan antifašizma nemaju pa nikada nisu pokazali suosjećanje sa žrtvama tog specifičnog antifašizma koji je u Hrvatskoj na djelu bio četrdesetih godina prošloga stoljeća i koji je svoju pravu valorizaciju dobio u presudama čuvarima „tekovina antifašističke borbe", Pekoviću i Mustaču. Nisu to pokazali ni kada su, novcem hrvatskih građana, poreznih obveznika, obnavljali spomenik s trorogim vilama u Srbu, vilama kojima su pobijeni nedužni hodočasnici, žene, starci, djeca, ni kada, svake godine o obljetnici toga gnjusnoga zločina nad Hrvatima, 'antifašisti' na čelu s Mesićem i Poupovcem, likuju zbog pozicije koju, zahvaljujući okorjelim i umreženim komunističkim i postkomunističkim strukturama, imaju u hrvatskom društvu.

Tada bih, vjerojatno, pomislio i kako ste, ovdje, priključili se kampanji koju, putem jumbo plakata, u prijestolnici svih Hrvata, Zagrebu, i putem društvenih mreža, ovih dana, vode raznorazne 'Udruge slobodarskih aktivista', a za danas su najavili „prosvjed protiv proslave Dana pobjede" (oni tako kažu, pa je u navodnicima).

Ne želim pretpostavljati. Očekujem ispravku, a ne bi bilo na odmet i da se ispričate hrvatskim braniteljima jer ste njih i njihov dan - 'zaboravili'.

S poštovanjem, Borislav Stipić

Očitovanje urednika portala SBplus

Prije nego sam jednom od dizajnera (dakako volonteru) proslijedio sadržaje čestitki za "Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja" (što je službeni naziv za taj državni blagdan), rutinski, pogledao sam u svemogući Googel je li ime tog blagdana obvezno pisati u cijelosti, ili postoji skraćena verzija. Naime, ako bi bilo dopušteno i skraćeno pisati, na čestitki bi bilo manje slova i, posljedično, u cijelosti bila bi preglednija.
Na 'nesreću', naletio sam na web stranice dva hrvatska veleposlanstva s popisima "Državnih praznika u Hrvatskoj", a među njima i "Dan domovinske zahvalnosti". Nakon toga, vidio sam više web stranica na kojima se blagdan tako naziva. Iz toga zaključih kako je moguće taj blagdan i skraćeno zvati.
 
Bivšem zamjeniku urednika portala SBplus i hrvatskom branitelju, Borislavu Stipiću, s uvažavanjem - kao urednik ispričavam se jer njega i njegove kolege branitelje u čestitkama spomenuo nisam. Pritom, držim kako osobno ničim uvrijeđen nisam. Ako se, prema (i) silom nametnutim 'kriterijima' uopće smijem braniteljem zvati.

Dakako, i ovo reagiranje na moj posao urednika ignorirao bih - jer na portalu SBplus svatko ima pravo iznijeti svoje mišljenje - da Stipić svoju kritiku, na moj posao, nije uputio nevinima. Očito, nije znao kako bi to bilo nevjerojatno da svi čestitari na isti način oblikuju čestitku i kao takvu dostave za objavu. Očito, nije znao kako te čestitke portalu donose prihod. Jer da je to znao, uvjeren sam kako svoje otvoreno pismo ... ne bi uputio javno, nego bi meni osobno skrenuo pozornost na propust - vrijedan njegova "užasavanja". Još kad bi, nakon ovog 'otvorenog pisma', kojim slučajem, neki od čestitara odbili platiti čestitku, uvjeren sam, Stipić bi bio vrlo žalostan, ako ne i ''užasnt''. Jer on je, očito, javno pisao s ciljem postrojavanja nedovoljno domoljubnih ... čestitara, a ne s ciljem poticanja poslovnih partnera i donatora portala SBplus - neka prekinu svaku suradnju s tako ne domoljubnim medijem.  

Da se krivim osjećam, mogao bih pozvati se na onu: Tko radi taj i griješi. Ali, eto, ni to mi nije ostalo kao mogućnost. Moje očitovanje je u funkciji obrane nevinih čestitara, jer netko bi zaista mogao pomisliti kako je Stipić napao njih, a ne portal i mene osobno.

Uzgred, tom činjenicom da je napao SBplus i mene osobno, a ne, recimo, patera Ivana Tolja i 24sata - koji na svojoj današnjoj naslovnici čitateljima čestita "Dan domovinske zahvalnosti" - ustvari, demonstrirao je veće poštovanje prema ovom nedovoljno domoljubnom mediju, nego prema najtiražnijem katoličkom listu u Hrvatskoj. 
 
Na portalu SBplus, za sve odgovoran Jerko Zovak   

  Broj komentara: 15

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava
  milenijum

  milenijum

  Komentirano: 5.8.2016. | 16:41

  1

  ging jesi i prošao gradom maltene svi rade jel po tebi to u redu
  pajser

  pajser

  Komentirano: 5.8.2016. | 13:36

  2

  Ovakvim stvarima se bave samo oni koji imaju viška vremena. Onaj koji svaki dan razmišlja kako će zaraditi kakvu crkavicu da prehrani obitelj svejedno mu je jeli puni naziv praznika ili nije. I ja sam branitelj pa mi ništa ne znači taj dan kad razmišljam kako preživjeti a ne otići u inozemstvo.
  MILENIJUM

  MILENIJUM

  Komentirano: 5.8.2016. | 11:15

  3

  prošao sam gradom trgpvine rade pekare isto kiosci isto jako malo zastava to je dokaz da je dosta laži lažnog domoljublja ljudi su progledali
  milenijum

  milenijum

  Komentirano: 5.8.2016. | 8:07

  4

  da stipiču osim trgovina i neke firme u dd rade novine izlaze normalno, što sad ali sad je hdz mostova tehnička vlada i sve je dozvoljeno i nikome ništa farsa,što je jučer rekao građanin knina rekao žderačina tompson svi odu a knin ostade isti sve ostaje na lijepim riječima gdje su djela pun kufer mi je demagogije lažnog domoljublja žao mii je građana, branitelja koji su dali život za sve ovo da gledaju bezpoštednu borbu za fotelje i privilegije a stoku sitnog zuba tko jebe
  Borislav Stipić

  Borislav Stipić

  Komentirano: 4.8.2016. | 23:30

  5

  brodno2@ ma da - idemo se igrati lovice... ne znam za Vas, no ja imam ako ne pametnijeg, svakako ljepšeg posla.
  brodno2

  brodno2

  Komentirano: 4.8.2016. | 23:14

  6

  Gospodine Stipić gdje sam ja spominjao radnička prava i bezdušni kapitalizam samo sam zamolio za objašnjenje sutrašnjeg praznika i tim ljudima i ja sam se držao teme, to ste Vi spomenuli
  Borislav Stipić

  Borislav Stipić

  Komentirano: 4.8.2016. | 22:21

  7

  brodno2@ očito niste primijetili kako se uvijek držim teme, a tema nisu socijalna i radnička prava i tema nije bezdušni kapitalizam koji je ovladao Hrvatskom.
  brodno2

  brodno2

  Komentirano: 4.8.2016. | 22:02

  8

  Gosp. Stipiću bilo bi lijepo kad bi radnicima Kauflanda, Interspara, Bille, Plodina i sličnih objasnili kako je sutra blagdan i neradni dan, a kod kojih će sutra biti gužva i nećeš moći stati na parkiralištu, isto tako probajte to isto objasniti radnicima kod nekih pekara. Vjerujem kako će svi oni biti sretni kad im Vi objasnite puni naziv sutrašnjeg blagdana
  prodan

  prodan

  Komentirano: 4.8.2016. | 19:32

  9

  Živeo drug Franjo Tuđman,,,Sudionik antifašističkog pokreta od 1941., kao obavještajni časnik. Nakon rata, u Glavnom stožeru JNA, potom na visokim vojno-političkim položajima, u Glavnoj personalnoj upravi, ministarstvu obrane i generalštabu. Završio studij na Višoj vojnoj akademiji 1957., čin general-majora stekao 1960.1958. godine i predsjednik JSD Partizan.Brat Stjepan poginuo u partizanima.
  boombee

  boombee

  Komentirano: 4.8.2016. | 19:19

  10

  https://hr.wikipedia.org/wiki/Praznik

  Broj komentara: 15

  Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

  RegistracijaPrijava
  Prikaži sve komentare 12

  Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

  Ostali članci u rubrici
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Notorni kriminalac, Ivan Rimac, 'demantira'

  Miljenik korumpiranih sudaca

  Notorni kriminalac, Ivan Rimac, 'demantira'

  27.11.2017. | 14:30
  Posredstvom svog Consiglierea notorni kriminalac Ivan Rimac ovim demantijem besramno laže o načinu rekonstrukcije ceste. Pritom, pomoći mu ne mogu ni korumpirani psi koje je slao u napad na gradsku upravu. Drugo. Beskrupulozni lopov, bez imalo ustezanja, svoju moć manifestira pri
  Posredstvom svog Consiglierea notorni kriminalac Ivan Rimac ovim demantijem besramno laže o načinu rekonstrukcije ceste. Pritom, pomoći mu ne mogu ni korumpirani psi koje je slao u napad na gradsku upravu. Drugo. Beskrupulozni lopov, bez imalo ustezanja, svoju moć manifestira pri
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Ovu raspravu smatramo završenom

  Reagiranje 3

  Ovu raspravu smatramo završenom

  9.11.2017. | 12:35
  Novinari HRT-a zaključuju javnu polemiku s kolumnistom SBplusa i šefom Ureda ministrice okoliša u Vladi Federacije BiH, Tomislavom Lukićem.
  Novinari HRT-a zaključuju javnu polemiku s kolumnistom SBplusa i šefom Ureda ministrice okoliša u Vladi Federacije BiH, Tomislavom Lukićem.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Nastavlja se polemika između "SBplus-a" i "HRT-a"

  Reagiranjem na reagiranje

  Nastavlja se polemika između "SBplus-a" i "HRT-a"

  8.11.2017. | 10:45
  Novinar pravi tešku materijalnu grešku kad kaže „danas je potpisan protokol o suradnji između Vlade Republike Hrvatske i srpskog entiteta u BiH" te pokazuje kako ne poznaje političku situaciju u Bosni i Hercegovini i vrijeđa osjećaje građana koji žive u BH entitetu Republika Srps
  Novinar pravi tešku materijalnu grešku kad kaže „danas je potpisan protokol o suradnji između Vlade Republike Hrvatske i srpskog entiteta u BiH" te pokazuje kako ne poznaje političku situaciju u Bosni i Hercegovini i vrijeđa osjećaje građana koji žive u BH entitetu Republika Srps
  SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Ozbiljan autor morao bi se služiti točnim citatima'

  Reagiranje novinara HRT-a

  'Ozbiljan autor morao bi se služiti točnim citatima'

  7.11.2017. | 12:00
  "G. Lukiću ne osporavamo pravo na komentar ali podsjećamo da bi se, ako je ozbiljan autor, pri tom morao služiti točnim informacijama i citatima, a ne konstrukcijama i insinuacijama."
  "G. Lukiću ne osporavamo pravo na komentar ali podsjećamo da bi se, ako je ozbiljan autor, pri tom morao služiti točnim informacijama i citatima, a ne konstrukcijama i insinuacijama."
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Potpuno je nebitno tko i kako sudjeluje u projektu

  'Mi vjerujemo u 'image' Croduxa!'

  Potpuno je nebitno tko i kako sudjeluje u projektu

  6.10.2017. | 18:15
  Iznenađuju i zabrinjavaju neke izjave iz nekih medija, pa i ova kolumna od g. Lukića. Prvo, jer je očigledno da su te izjave i rasprave pune negativnim nabojem o izvođaču, što je u cijeloj priči potpuno nebitan za samu realizaciju projekta. Uz sve to mi Brođani vjerujem u iskustv
  Iznenađuju i zabrinjavaju neke izjave iz nekih medija, pa i ova kolumna od g. Lukića. Prvo, jer je očigledno da su te izjave i rasprave pune negativnim nabojem o izvođaču, što je u cijeloj priči potpuno nebitan za samu realizaciju projekta. Uz sve to mi Brođani vjerujem u iskustv
  SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Sve je toliko ružno i zločesto'

  Stjepan Bošnjaković:

  'Sve je toliko ružno i zločesto'

  16.9.2017. | 0:01
  Točno je da za ovaj sastanak nitko nije dobio nikakav poseban poziv budući se cijela korespondencija oko dogovaranja sastanka odvijala mailom što je danas vrlo uobičajeni način komuniciranja.
  Točno je da za ovaj sastanak nitko nije dobio nikakav poseban poziv budući se cijela korespondencija oko dogovaranja sastanka odvijala mailom što je danas vrlo uobičajeni način komuniciranja.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Sve ovo prepucavanje preko SBplusa je zaista bolesno!

  Peter Tot Đerđ

  Sve ovo prepucavanje preko SBplusa je zaista bolesno!

  15.9.2017. | 20:45
  Peter Tot-Đerđ, predsjednik Eko-Integrala, reagirao je na pisanje SBplusa o događanjima prije, tijekom i poslije, za novinare zatvorenog, sastanka pomoćnika ministra, dožupana i predstavnika udruga u sjedištu županijske Uprave. Dakako, reagiranje donosimo u cijelosti, bez komenta
  Peter Tot-Đerđ, predsjednik Eko-Integrala, reagirao je na pisanje SBplusa o događanjima prije, tijekom i poslije, za novinare zatvorenog, sastanka pomoćnika ministra, dožupana i predstavnika udruga u sjedištu županijske Uprave. Dakako, reagiranje donosimo u cijelosti, bez komenta
  SBplus.hr, Slavonski Brod : U redakciju SBplus-a stiglo pismo s kritikom iz Münchena

  Kritike su, uglavnom, korisne

  U redakciju SBplus-a stiglo pismo s kritikom iz Münchena

  14.9.2017. | 15:15
  Rukom adresirano pismo, poštom, uputila nam je Brođanka iz Münchena u kojem nas kritizira jer puno pišemo, a malo kažemo. I, ono što kažemo, kaže, mogla bi nekako podnijeti da 'nema izraza koji ne dolikuju niti jednom kočijašu'. Budući da se kritika odnosi i na naše čitatelje (ko
  Rukom adresirano pismo, poštom, uputila nam je Brođanka iz Münchena u kojem nas kritizira jer puno pišemo, a malo kažemo. I, ono što kažemo, kaže, mogla bi nekako podnijeti da 'nema izraza koji ne dolikuju niti jednom kočijašu'. Budući da se kritika odnosi i na naše čitatelje (ko
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Dožupan Bošnjaković oštro reagirao na pisanje SBplus-a

  Nakon sastanka o nečistom zraku

  Dožupan Bošnjaković oštro reagirao na pisanje SBplus-a

  14.9.2017. | 11:45
  Kroz članak se povlači teza o „organiziranju separatističkog sastanka i vođenju separatističke politike o društvenim temama od interesa za zajednicu u cjelini" , a „separatizam" se očito pripisuje Županiji
  Kroz članak se povlači teza o „organiziranju separatističkog sastanka i vođenju separatističke politike o društvenim temama od interesa za zajednicu u cjelini" , a „separatizam" se očito pripisuje Županiji
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Branitelj Novak drži kako ga je povrijedio 'novinar' Zovak

  Reagirao kandidat za dužnosnika

  Branitelj Novak drži kako ga je povrijedio 'novinar' Zovak

  13.9.2017. | 0:03
  "Molim da ispravite članak koji je napisao Vaš "novinar" Jerko Zovak. Iako je njemu dobro poznato da sam i ja hrvatski branitelj sa statusom HRVI, to nije napisao, već je spomenu da sam prijatelj sa gosp. Perom Ćosić...
  "Molim da ispravite članak koji je napisao Vaš "novinar" Jerko Zovak. Iako je njemu dobro poznato da sam i ja hrvatski branitelj sa statusom HRVI, to nije napisao, već je spomenu da sam prijatelj sa gosp. Perom Ćosić...
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Branimir Pešut oštro odgovorio Ivanu Šeremetu

  Zakašnjela polemika

  Branimir Pešut oštro odgovorio Ivanu Šeremetu

  31.8.2017. | 11:00
  Mada bismo, kao uredništvo portala, puno sretniji bili da smo, tijekom proteklih sedam godina, bili u mogućnosti prenositi polemike između umjetnika i galerista, Ivana Šeremeta i Branimira Pešuta - o njihovim i drugim djelima - niti ova nije loša jer potvrđuje našu tezu kako je u
  Mada bismo, kao uredništvo portala, puno sretniji bili da smo, tijekom proteklih sedam godina, bili u mogućnosti prenositi polemike između umjetnika i galerista, Ivana Šeremeta i Branimira Pešuta - o njihovim i drugim djelima - niti ova nije loša jer potvrđuje našu tezu kako je u
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Priopćenje za medije - zahtjev za ispravak informacija

  Franjo Lucić:

  Priopćenje za medije - zahtjev za ispravak informacija

  29.8.2017. | 12:30
  Ne izbjegavam da se o mojim neetičkim potezima ili nezakonitim radnjama, kada bi ih bilo piše, ali na način kojim će se istinito i bez namjere za diskreditiranjem pisati točne informacije, a ne netočne i neutemeljene.
  Ne izbjegavam da se o mojim neetičkim potezima ili nezakonitim radnjama, kada bi ih bilo piše, ali na način kojim će se istinito i bez namjere za diskreditiranjem pisati točne informacije, a ne netočne i neutemeljene.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : 'Imam više projekata nego svi kustosi Galerije zajedno'

  Konačno netko progovorio:

  'Imam više projekata nego svi kustosi Galerije zajedno'

  29.8.2017. | 11:00
  Mada ima „više projekata nego svi kustosi Galerije zajedno“, ravnatelj ustanove u kojoj radi i stvara, Branimir Pešut, kazao mu je: 'Odjebi, idi u penziju starče… kad te budem trebao za mišljenje javim ti'.
  Mada ima „više projekata nego svi kustosi Galerije zajedno“, ravnatelj ustanove u kojoj radi i stvara, Branimir Pešut, kazao mu je: 'Odjebi, idi u penziju starče… kad te budem trebao za mišljenje javim ti'.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Bosanci u Europu šalju šljive, a Hrvati ljude

  Josip iz Münchena

  Bosanci u Europu šalju šljive, a Hrvati ljude

  22.7.2017. | 20:00
  'Ne kužim kako Hrvatska ne može proizvesti i izvesti tako nešto. Sigurno je njoj lakše nego BiH, koja nije članica EU'.
  'Ne kužim kako Hrvatska ne može proizvesti i izvesti tako nešto. Sigurno je njoj lakše nego BiH, koja nije članica EU'.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Pljuckajući, Damičević potvrdio točnost informacije

  Nakon obavjesti o otkazu

  Pljuckajući, Damičević potvrdio točnost informacije

  18.7.2017. | 12:00
  Napominjem, kako smatram izrazito neprofesionalnim davanje na uvid Vama dokumenata i dopisa koji su pisani između mene kao posloprimca i Grada Slavonskog Broda, odnosno Ustanove u čijem je vlasništvu, kao poslodavca, a koje Vi navodite u svom članku.
  Napominjem, kako smatram izrazito neprofesionalnim davanje na uvid Vama dokumenata i dopisa koji su pisani između mene kao posloprimca i Grada Slavonskog Broda, odnosno Ustanove u čijem je vlasništvu, kao poslodavca, a koje Vi navodite u svom članku.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Gradonačelniče Duspara, dođite na Korzo noću oko tri sata

  Stanovnici centra Slavonskog Broda:

  Gradonačelniče Duspara, dođite na Korzo noću oko tri sata

  12.7.2017. | 0:01
  Da se noževi potežu u Bronx-diskotekama ili u opskurnim prigradskim birtijama ništa neobično, ali u nekad kultnom lokalu, prije mjesec dana, osoblje mlati goste palijama i bejzbol palicama, a gost ubada redara-zaštitara šest puta nožem. Van pameti.
  Da se noževi potežu u Bronx-diskotekama ili u opskurnim prigradskim birtijama ništa neobično, ali u nekad kultno lokalu, prije mjesec dana, osoblje mlati goste palijama i bejzbol palicama, a gost ubada redara-zaštitara šest puta nožem. Van pameti.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Manipulacije djecom nije bilo. Dapače.

  Film je sniman pri punoj svijesti

  Manipulacije djecom nije bilo. Dapače.

  22.6.2017. | 13:33
  Nakon reakcije djece očito je kako manipulacije nije bilo. Dapače, sve je rađeno pri punoj svijesti - autora i mentora političara.
  Nakon reakcije djece očito je kako manipulacije nije bilo. Dapače, sve je rađeno pri punoj svijesti - autora i mentora političara.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Od subote, na istom mjestu, on nekoga uporno čeka

  Možda možete pomoći

  Od subote, na istom mjestu, on nekoga uporno čeka

  11.6.2017. | 13:30
  Iza Kaniže, kod mostića na ulazu u Bebrinu, od jučer, na istom mjestu nalazi se labrador koji sjedi i nekoga čeka. Nema ogrlicu, a u auto ne želi ući. Možda netko traži takvog psa ili ga želi posvojiti.
  Iza Kaniže, kod mostića na ulazu u Bebrinu, od jučer, na istom mjestu nalazi se labrador koji sjedi i nekoga čeka. Nema ogrlicu, a u auto ne želi ući. Možda netko traži takvog psa ili ga želi posvojiti.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Biste li tako pisali i u Njemačkoj?

  Vodstvo Konzuma pita SBplus:

  Biste li tako pisali i u Njemačkoj?

  1.6.2017. | 11:45
  Da li bi Vi mogli objaviti isti tekst u Njemačkoj bez poštivanje osnovnih pravila novinarstva? Mislim da ne bi.
  Da li bi Vi mogli objaviti isti tekst u Njemačkoj bez poštivanje osnovnih pravila novinarstva? Mislim da ne bi.
  SBplus.hr, Slavonski Brod : Slavica Lemaić svoje stavove suprotstavila Zovkovim

  U polemičnom reagiranju

  Slavica Lemaić svoje stavove suprotstavila Zovkovim

  7.5.2017. | 9:30
  Po njezinu mišljenju, vrlo ozbiljna kandidatkinja za brodskog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, Slavica Lemaić, reagira na sadržaj kolumne objavljene na SBplus-u prije pet dana. Kako i priliči relativno ozbiljnom mediju, čime nas drže drugi, kandidatkinjino reagir
  Po njezinu mišljenju, vrlo ozbiljna kandidatkinja za brodskog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima, Slavica Lemaić, reagira na sadržaj kolumne objavljene na SBplus-u prije pet dana. Kako i priliči relativno ozbiljnom mediju, čime nas drže drugi, kandidatkinjino reagir
  SBplus.hr, Slavonski Brod :