Kolumne : Manjinaš

Jerko Zovak

Kolumne

Manjinaš
Piše: Jerko Zovak
Objavljeno: 18.4.2018. u 0:01
Prikaza: 2839
|

U cilju jačanja socijaldemkracije

Stribor Valenta bit će primjer za čist obraz stranke

root : Stribor Valenta bit će primjer za čist obraz strankeStribor Valenta i Željko Siladi(Foto: SBplus/arhiva)

Ljudima bez karaktera i kriminalcima, takva presuda bila bi jedna od rutinskih informacija tijekom njihova poslovanja, međutim, Siladijim će ona biti životni pečat kojeg će nositi i nakon njezine pravomoćnosti, ma kakva bila.

"Željko Siladi, direktor tvrtke Radio Psunj - koja je vlasnik radija Nova Gradiška - i njegova supruga, Đurđa Siladi, glavna urednica na tom radiju, nepravomoćno su osuđeni jer su dio novca prikupljenog u humanitarnoj akciji za Noru Šitum potrošili za poslovanje te tvrtke", piše Index.hr, a 24sata ide korak dalje te u svome naslovu tvrdi: "Osudili su ih jer su Ukrali novac za liječenje Nore". Na taj način, ova dva ugledna medija pronijeli su neistinu.

Sukladno Odluci Izvršnog odbora Udruge, odmah po formiranju Zaklade Hrabro dijete, osuđeni bračni par cjelokupni iznos donacije prebacio je na njezin račun.

Naime, tih dvoje nepravomoćno osuđenih ljudi novac prikupljen u humanitarnoj akciji nisu "potrošili", niti su ga "ukrali" nego su ga, na molbu Izvršnog odbora Udruge Hrabro dijete, prvo primili na svoj račun, jer Udruga nije imala tehničke mogućnosti iz Kanade preuzeti 29.701,65 kuna - što su odmah javno obznanili putem svih medija - a potom su, po odluci istog Izvršnog odbora, na svome računu novac držali dok Udruga nije formirala istoimenu Zakladu.

Odmah po formiranju Zaklade, osuđeni bračni par cjelokupni iznos donacije prebacio je na njezin račun.

Ljuti zbog toga što se nisu mogli dočepati više od četiri milijuna kuna novca kojeg je Udruga, nakon smrti male Nore, neutrošenog, "do zadnje lipe" čuvala na svome računu čekajući pravorijek države, Norini roditelji Đana Atanasovska i Ivica Šitum, pokrenuli su hijensku kampanju protiv roditelja 40-ak maligno bolesne djece i članova Udruge Hrabro dijete iz Nove Gradiške.

Na sve načine, uz svesrdnu organizacijsku i umjetničku pomoć Roberta Zubera, pokušavali su ih ocrniti ne bi li, putem javnosti, institucije države prinudili da novac kojeg je čuvala Udruga ipak dobiju oni - Norini roditelji i njihova suspektna ekipa čiji dominantan član je bila supruga tada moćnog predsjednika HDZ-a, Tomislava Karamarka.

Atanasovska i Šitum nemilosrdno su napadali Udrugu proglašavajući njezine članove "kriminalcima" posebno ističući neskrivenu činjenicu da su sredstvima Udruge, predviđenim za te namjene, plaćeni "dvije porcije ćevapa, pivo i Coca Cola" jednog od roditelja i njegova sina za vrijeme boravka na terapijama u Zagrebu te "sumnjivu" transakciju, bezmalo, 30 tisuća kuna donacije iz Kanade.

Mada su (i) te radnje učinjene temeljem odluka Izvršnog odbora Udruge te evidentirane u njezinim poslovnim knjigama; mada je transakcija iz Kanade odmah bila poznata javnosti; mada je donacija više mjeseci već bila na računu novoosnovane Zaklade Hrabro dijete, roditelji pokojne Nore Šitum (i) protiv Siladijevih, podnijeli su kaznenu prijavu, kako kaže 24sata, zbog "krađe novca".

Na brodskom Općinskom sudu, kao odgovorna osoba u pravnoj osobi, Željko Siladi, nepravomoćnom  presudom  proglašen je krivim i dobio kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci, odnosno dvije godine uvjetno, što znači da, ako ne počini novo kazneno djelo u naredne dvije godine, ne mora u zatvor.

Njegova supruga pak, glavna urednica Radija, Đurđa Siladi, osuđena je na osam mjeseci zatvora. Ona nije dobila uvjetnu nego će morati u zatvor, ako na nekom od hrvatskih županijskih sudova bude potvrđena nepravomoćna presuda.

Ovo joj nije prva presuda jer je već bila na uvjetnoj kazni zatvora zbog počinjenja kaznenog djela protiv gospodarstva, utaje poreza i carine, koje joj je uspio osigurati bivši novogradiški gradonačelnik, Josip Vuković.

Ni Siladiju ova presuda nije jedina. Županijski sud u Osijeku, u siječnju 2017. godine, donio je nepravomoćnu presudu protiv nekoliko osoba među kojima je i Željko Siladi jer su, kao carinski službenici, u travnju 2011. godine, dopustili uvoz 56 litara vina iz BiH bez carinske kontrole. Zbog toga, Siladi je osuđen na pet mjeseci zatvora, no određena mu je uvjetna kazna uz rok kušnje od godine dan.

Zahvaljujući spletu raznih okolnosti - posebno činjenici da je bivši novogradiški gradonačelnik, Josip Vuković, protiv njih podnio desetak kaznenih prijava - ovo dvoje radinih, dobroćudnih, često naivnih, ponekad i glupih ali, za hrvatski standard, iznadprosječno poštenih ljudi, država je proglasila besprizornim kriminalcima tvrdeći da su "ukrali donirani novac". Ljudima bez karaktera i kriminalcima, takva presuda bila bi jedna od rutinskih informacija tijekom njihova poslovanja, međutim, Đurđi i Željku Siladiju ta presuda bit će životni pečat kojeg će nositi i nakon pravomoćne presude, ma kakva ona bila. Potpisnik ovog priloga to pouzdano zna, iz vlastitog iskustva.

Ono što me potaknulo na pisanje ove kolumne jeste činjenica da se na Željka Siladija, s visine, obrušio dojučerašnji mu drug, Stribor Valenta - član Glavnog odbora SDP-a, povjerenik za Županijsku organizaciju SDP-a, predsjednik Gradskog odbora SDP-a, zahvaljujući SDP-u predsjednik brodskog Gradskog vijeća, šef inkasatora u brodskoj gradskoj tvrtki Vodovod ... dakle, čovjek koji je nominalno prestao biti Nitko i realno postao Netko. Zahvaljujući (i) Željku Siladiju.

Na službenoj stranici stranke, Valenta je jučer napisao: "Županijska organizacija SDP-a Brodsko-posavske županije u potpunosti se ograđuje od djela Željka Siladija te ih oštro osuđuje. Neprihvatljivo je bilo kakvo povezivanje SDP-a sa djelima pojedinca. Stranka ne može nositi teret i odgovornost za takva postupanja, te u skladu s osnovnim načelima socijaldemokracije, moralnim i ljudskim vrijednostima, SDP BPŽ jedino ispravnim smatra istupanje Željka Siladija iz stranke".

Budući da sam, u vremenu od 1990. do 2000. godine, sudjelovao u programskom i kadrovskom razvoju SDP-a te jačanju njegove uloge u društvu, razumijem i pozdravljam Striborovo isticanje temeljnih načela socijaldemokracije. Dapače, podržavam njegovu borbu za "čist obraz stranke" te ću, u granicama osobnih mogućnosti, pomoći da On služi kao primjer.

*Stavovi izneseni u kolumnama i komentarima su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije sbplus.hr portala.

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava
B_Stipic

B_Stipic

Komentirano: 18.4.2018. | 21:27

1

petar24@ http://www.hspas.hr/novosti/item/622-poznata-novogradiska-novinarka-pristupila-hsp-as/
petar24

petar24

Komentirano: 18.4.2018. | 20:33

2

Dobar potez Valente,treba se ograditi od mogućeg kriminala Stranačkog kolege (presuda nije pravomoćna).Možda ga drugostupanjska presuda i oslobodi,jer je kod nas sve moguće.A dotle je proglašen kriminalcem skupa sa svojom ženom uglednom članicom hdz-a.Zanimljivo bračni drugovi članovi dviju protivničkih stranaka.To se zove biznis.
vrlihrvatskimuz

vrlihrvatskimuz

Komentirano: 18.4.2018. | 14:32

3

Tako i treba gospodine Zovak pomozite Striboru samoprogašenom akademskom građaninu Lijepe naše titulom diplomiranog pravnika s diplomom iz distkrita Brčkog. Pravi primjer nema šta.
borat

borat

Komentirano: 18.4.2018. | 12:36

4

Optužen zbog 56 litara vina? Pa bogati, to je neki opasan zlikovac. Nekome se gadno zamjerio ili je Srbin kad su ga sudili radi 56 litara vina? Efikasno pravosuđe, nema šta. E moj Stribore, doka smo bili skojevci ilegalci, nismo tako lako napuštali drugove. Vasa nije zapalio žito! Sjećaš li se toga?
ivomarkic

ivomarkic

Komentirano: 18.4.2018. | 9:07

5

SDP je krenuo u pravom smjeru...Ovakav potez nismo vidjeli u HDZ-u. Obzirom na sve ono što se pojavljuje i vidi u političkom okruženju u kojem djeluje HDZ, kod njih još dugo to nećemo moći vidjeti. A Hrvatska umire.
amadeus

amadeus

Komentirano: 18.4.2018. | 7:47

6

Opet kriminalac Zovak brani kompanjone i smislja teorije zavjere.Velika je panika jer se klupko odmotava :)

Broj komentara: 6

Komentirati članak možete samo ako ste prijavljeni!

RegistracijaPrijava

Komentari članaka objavljuju se u realnom vremenu. SBplus.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani.

Ostali članci u kolumni
SBplus.hr, Slavonski Brod : I sin bi tata

Vidjela žaba...

I sin bi tata

9.8.2018. | 17:20
Mada fotografija govori više od tisuću riječi, istaknut ću ih tek par za koje držim kako bi mogle biti pokazatelj nekih od karakteristika ovog nametljivca bez respekta.
Mada fotografija govori više od tisuću riječi, istaknut ću ih tek par za koje držim kako bi mogle biti pokazatelj nekih od karakteristika ovog nametljivca bez respekta.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U slavu šovinizma, a ne hrvatskog naroda i njegove države

Još jednom monumentalno

U slavu šovinizma, a ne hrvatskog naroda i njegove države

6.8.2018. | 12:30
Hrvatsku smo stvorili mi - patriote i dragovoljci Domovinskog rata - na čelu s Franjom Tuđmanom, unatoč činjenici da ste nas, umalo, u tome spriječili vi 'Košići' i 'Thompsoni' svojim pozivanjem na Antu Pavelića i njegov ratni poklič: 'Za dom spremni!'.
Hrvatsku smo stvorili mi - patriote i dragovoljci Domovinskog rata - unatoč činjenici da ste nas, umalo, u tome spriječili vi 'Košići' i 'Thompsoni' svojim klicanjem 'Za dom spremni!' dok ste nas kroz dizajnirane Ray-Ban naočale, s brojnih ugostiteljskih terasa, gledali kako (i)
SBplus.hr, Slavonski Brod : Časne ljude ovjekovječili i nečasnim sjenama

Lijepi kej i ružne uspomene budi(o)

Časne ljude ovjekovječili i nečasnim sjenama

3.8.2018. | 17:40
Oni koji ratove pokreću, u pravilu, u njima ne sudjeluju kao ratnici nego kao profiteri.
Oni koji ratove pokreću, u pravilu, u njima ne sudjeluju kao ratnici nego kao profiteri.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Grad je potpuno odgovoran za stanje 'spornih' površina

Uprava tvrdi jedno, a građani drugo

Grad je potpuno odgovoran za stanje 'spornih' površina

1.8.2018. | 22:00
Vjerojatno svjesni tog propusta - kao i mnogih drugih nelogičnosti u državi - gradskim upravama od 1990. do danas nije padalo na pamet parkirna mjesta između nebodera dati u koncesiju te parkiranje naplaćivati - mada su u vlasništvu Grada.
Vjerojatno svjesni tog propusta - kao i mnogih drugih nelogičnosti u državi - gradskim upravama od 1990. do danas nije padalo na pamet parkirna mjesta između nebodera dati u koncesiju te parkiranje naplaćivati - mada su u vlasništvu Grada.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Partijski Egopučisti dvije godine rade u korist HDZ-a

'Peta kolona'

Partijski Egopučisti dvije godine rade u korist HDZ-a

1.8.2018. | 0:01
Svima je jasno kako se unutarstranačka borba ne vodi oko sadržaja partijskih politika, nego oko sinekura koje Partija osigurava.
Svima je jasno kako se unutarstranačka borba ne vodi oko sadržaja partijskih politika, nego oko sinekura koje Partija osigurava.
SBplus.hr, Slavonski Brod : U tom brodskom restoranu sve se promijenilo - osim hrane

Zagorjeli grah je dobar tek u braku

U tom brodskom restoranu sve se promijenilo - osim hrane

27.7.2018. | 22:30
Ni sanjati nisam mogao kako ću se osjećati nakon jedne posjete zubaru, jer sam prihvatio savjet prijatelja da ručam kod Oroza gdje, reče mi, između ostalog, poslužuju čobanac, grah, fiš...
Ni sanjati nisam mogao kako ću se osjećati nakon jedne posjete zubaru, jer sam prihvatio savjet prijatelja da ručam kod Oroza gdje, reče mi, između ostalog, poslužuju čobanac, grah, fiš...
SBplus.hr, Slavonski Brod : Promašeno ulaganje u projekt, ljude koji ga vode, ili oboje?

Brodsko posavski 'Obrovac'

Promašeno ulaganje u projekt, ljude koji ga vode, ili oboje?

26.7.2018. | 0:01
Ispričavamo se jer smo pogriješili predstavljajući Centar "u krivom kontekstu". Naime, ta firma zaista nema nikakve veze s "Regionalnom kompetentnosti" iz svoje oblasti, niti je ikakva škola, pogotovo ne ona koja bi imala veze s obrazovanjem đaka i seljaka.
Ispričavamo se jer smo pogriješili predstavljajući Centar "u krivom kontekstu". Naime, ta firma stvarno nema nikakve veze s "Regionalnom kompetentnosti" iz svoje oblasti, niti je ikakva škola, pogotovo ne ona koja bi imala veze s obrazovanjem seljaka i đaka - poljoprivrednika.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tko, kad, gdje, kako i zašto je zatrovao vodu?

Državno odvjetništvo nije utvrdilo

Tko, kad, gdje, kako i zašto je zatrovao vodu?

22.7.2018. | 0:01
U slučaju da Državno odvjetništvo ne utvrdi tko, kad, gdje, kako i zašto je kontaminirao uzorke pitke vode te javnost ne uvjeri u vjerodostojnost tih kriminalističkih nalaza, ono samo, Županijsko državno odvjetništvo, mora biti podvrgnuto istrazi što je tome uzrok: nesposobnost
U slučaju da Državno odvjetništvo ne utvrdi tko, kad, gdje, kako i zašto je kontaminirao uzorke pitke vode te javnost ne uvjeri u vjerodostojnost tih kriminalističkih nalaza, ono samo, Županijsko državno odvjetništvo, mora biti podvrgnuto istrazi što je tome uzrok: nesposobnost d
SBplus.hr, Slavonski Brod : Neka pukne koga smeta, Hrvatska nije ruglo svijeta

Mada ih često vodi tek srce

Neka pukne koga smeta, Hrvatska nije ruglo svijeta

17.7.2018. | 18:30
Mada oni tvrde suprotno, Hrvatska ne pripada retrogradnoj manjini Thompson-Kostelićeve provenijencije, nego ogromnoj većini miroljubivog hrvatskog svijeta koji, nakon dobivene bitke za međunarodno priznanje zemlje, nastavlja s obranom ljudskih prava i sloboda svakog pojedinca
Mada oni tvrde suprotno, Hrvatska ne pripada retrogradnoj manjini Thompson-Kostelićeve provenijencije, nego ogromnoj većini miroljubivog hrvatskog svijeta koji, nakon dobivene bitke za međunarodno priznanje zemlje, nastavlja s obranom ljudskih prava i sloboda svakog pojedinca u n
SBplus.hr, Slavonski Brod : Tijekom 'Vatrene' euforije HDZ donio protekcionistički zakon

Zbog (ne)rada Sindikata i zastupnika

Tijekom 'Vatrene' euforije HDZ donio protekcionistički zakon

14.7.2018. | 18:43
Državni aparat je osigurao instrumente putem kojih policiju i vojsku može velikim novcem financirati na mala vrata, jer dobit državnih tvrtki je prošle godine iznosila dvije milijarde kuna. U redovnim društvenim okolnostima, dakako, neće biti potrebno na izvanredan način podizati
Državni aparat je osigurao instrumente putem kojih policiju i vojsku može velikim novcem financirati na mala vrata, jer dobit državnih tvrtki je prošle godine iznosila dvije milijarde kuna. U redovnim društvenim okolnostima, dakako, neće biti potrebno na izvanredan način podizati
SBplus.hr, Slavonski Brod : Raste broj sudionika zločinačkog poduhvata 'Rimac-Lidl'

INSTITUCIJE U FUNKCIJI KRIMINALA

Raste broj sudionika zločinačkog poduhvata 'Rimac-Lidl'

11.7.2018. | 0:01
U tom sukobu, SBplus podupire Dusparu i njegovu Gradsku upravu, dok Brodportal podupire Rimca i njegove suučesnike u zločinačkom poduhvatu.
U tom sukobu, SBplus podupire Dusparu i njegovu Gradsku upravu, dok Brodportal podupire Rimca i njegove suučesnike u zločinačkom poduhvatu.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Možda će trebati sazvati Konvenciju - po izbacivanju pučista

Bitka za 'dvor' SDP-a

Možda će trebati sazvati Konvenciju - po izbacivanju pučista

1.7.2018. | 23:00
Po prijemu popisa ljudi koji traže njegovu smjenu, Bernardić bi mogao proslijediti ga odgovarajućim partijskim tijelima sa zahtjevom neka ih sve izbace iz stranke, uz obrazloženje kako, iz egoističnih razloga, 18 mjeseci rade na rušenju vodstva SDP-a i na taj način razbij
Po prijemu popisa ljudi koji traže njegovu smjenu, Bernardić bi mogao proslijediti ga odgovarajućim partijskim tijelima sa zahtjevom neka ih sve izbace iz stranke, uz obrazloženje kako, iz osobnih egoističnih razloga, 18 mjeseci rade na rušenju vodstva SDP-a i na taj način razbij
SBplus.hr, Slavonski Brod : Poniženjem drugih nije moguće uzvisiti sebe

Centralni događaj - vol na ražnju

Poniženjem drugih nije moguće uzvisiti sebe

25.6.2018. | 22:22
Zbog historiografa, a ne andrijevačkih lidera, treba ostaviti poruku: U vrlo rijetkim povijesnim događajima moguće je cijeli narod s njihovim vođama poistovjetiti. Nažalost, današnja proslava u Donjim Andrijevcima nije jedan od takvih.
Zbog historiografa, a ne andrijevačkih lidera, treba ostaviti poruku: U vrlo rijetkim povijesnim događajima moguće je cijeli narod s njihovim vođama poistovjetiti. Nažalost, današnja proslava u Donjim Andrijevcima nije jedan od takvih.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Je li nova predsjednica SDP-a tek sestra Tome Opačka?

Tko je pobijedio: Ona, On ili Oni

Je li nova predsjednica SDP-a tek sestra Tome Opačka?

17.6.2018. | 0:01
Budući da je i previše onih koji drže kako novi lider SDP-a nije Marina Opačak Bilić, nego njezin brat Tomislav Tomo Opačak, trebat će proći neko vrijeme da bi članstvo i javnost vidjeli tko je, ustvari, pobijedio na unutarstranačkim izborima: Ona, Marina; On, Tomo; Oni, obitelj
Budući da je i previše onih koji drže kako novi lider SDP-a nije Marina Opačak Bilić, nego njezin brat Tomislav Tomo Opačak, trebat će proći neko vrijeme da bi članstvo i javnost vidjeli tko je, ustvari, pobijedio na unutarstranačkim izborima: Ona, Marina; On, Tomo; Oni, obitelj
SBplus.hr, Slavonski Brod : Hoće li SDP nastaviti s kadrovskim kanibalizmom?

Izgleda, dobit će prvu predsjednicu

Hoće li SDP nastaviti s kadrovskim kanibalizmom?

15.6.2018. | 12:12
Kako bi lijepo bilo kad bi gubitnici u ovim unutarstranačkim izborima bili na razini s koje je pobjedniku moguće čestitati - ma tko to bio. Kako bi lijepo bilo kad bi i gubitnici željeli dio pobjedničkog tima biti i nastaviti graditi takvu stranku, pobjedničku, a ne rušiti ju na
Kako bi lijepo bilo kad bi gubitnici u ovim unutarstranačkim izborima bili na razini s koje je pobjedniku moguće čestitati - ma tko to bio. Kako bi lijepo bilo kad bi i gubitnici željeli dio pobjedničkog tima biti i nastaviti graditi takvu stranku, pobjedničku, a ne rušiti ju na
SBplus.hr, Slavonski Brod : HDZ konačno pobijedio Brođane i gradonačelnika Dusparu

Nakon osmogodišnjeg rata

HDZ konačno pobijedio Brođane i gradonačelnika Dusparu

8.6.2018. | 14:00
'U ovom slučaju, držim kako je važnija veća sigurnost građana u snabdijevanju pitkom vodom od prava svih nas na upravljanje vodocrpilištem Sikirevci. Povinovao sam se odnosu snaga i prihvatio podređen položaj - dok u Salvonskom Brodu ne stasaju ljudi kojima će opći interes zajedn
'U ovom slučaju, držim kako je važnija veća sigurnost građana u snabdijevanju pitkom vodom od prava svih nas na upravljanje vodocrpilištem Sikirevci. Povinovao sam se odnosu snaga i prihvatio podređen položaj - dok u Salvonskom Brodu ne stasaju ljudi kojima će opći interes zajedn
SBplus.hr, Slavonski Brod : Klijentelizam u sjeni internog rata političkih dinosaurusa

Paklena, a ne Zlatna dolina

Klijentelizam u sjeni internog rata političkih dinosaurusa

2.6.2018. | 0:01
Mada dvije najjače političke stranke - SDP i HDZ - nalaze se u paklenim unutarstranačkim problemima, iz kojih će obje izaći potpuno osakaćene, to nije najveći problem. Naime, ta dva mastodonta nema tko zamijeniti. Nema stranke za koju bi se moglo kazati kako je programska i kadro
Mada dvije najjače političke stranke - SDP i HDZ - nalaze se u paklenim unutarstranačkim problemima, iz kojih će obje izaći potpuno osakaćene, to nije najveći problem. Naime, ta dva mastodonta nema tko zamijeniti. Nema stranke za koju bi se moglo kazati kako je programska i kadro
SBplus.hr, Slavonski Brod : Policija je pucala u leđa krijumčaru i migrantima

Prema večernjakovoj ilustraciji događaja

Policija je pucala u leđa krijumčaru i migrantima

1.6.2018. | 13:10
U pitanju nije bila OBRANA od NAPADA niti pucanje PREMA dolazećoj opasnosti, nego NAPAD i pucanje (u leđa) ZA nepoznatim osumnjičenikom koji je počinio jedno poznato kazneno djelo - nije se zaustavio na poziv policije - a sumnjičilo ga se da je krjumčar migranata.
U pitanju nije bila OBRANA od NAPADA niti pucanje PREMA dolazećoj opasnosti, nego NAPAD i pucanje 'u leđa' ZA nepoznatim osumnjičenikom koji je počinio jedno poznato kazneno djelo - nije se zaustavio na poziv policije.
SBplus.hr, Slavonski Brod : Mediji lažu o uzrocima policijskog ranjavanja dvoje djece

Nisu postupali profesionalno

Mediji lažu o uzrocima policijskog ranjavanja dvoje djece

31.5.2018. | 15:00
Budući da je policija imala kamo ustukbnuti, a paljba na njih nije otvarana, moguće je tek zaključiti kako su postupili amaterski - ne postavljajući primjerene zapreke kako bi zaustavili vozilo - a potom, da bi sanirali taj diletantizam, upotrijebili su zadnju mjeru, vatreno oruž
Budući da je policija imala kamo ustukbnuti, a paljba na njih nije otvarana, moguće je tek zaključiti kako su postupili amaterski - ne postavljajući primjerene zapreke kako bi zaustavili vozilo - a potom, da bi sanirali taj diletantizam, upotrijebili su zadnju mjeru, vatreno oruž
SBplus.hr, Slavonski Brod : Koja od ove dvije menadžerice će voditi ovdašnji SDP?

Ni traga od SKH-SDP ostalo nije

Koja od ove dvije menadžerice će voditi ovdašnji SDP?

29.5.2018. | 14:00
Nakon izbora bit će vidljivo kojoj od ove dvije SDP-ove poduzetnice i političke aktivistkinje birači više vjeruju da će uspješno voditi SDP. Budući da je i ta stranka potpuno deideologizirana, pragmatična, hrvatska politička frakcija, za očekivati je kako će u ovoj utrci pobijedi
Nakon izbora bit će vidljivo kojoj od ove dvije SDP-ove poduzetnice i političke aktivistkinje birači više vjeruju da će uspješno voditi SDP. Budući da je i ta stranka potpuno deideologizirana, pragmatična, hrvatska politička frakcija, za očekivati je kako će u ovoj utrci pobijedi
SBplus.hr, Slavonski Brod : I sin bi tata

Manjinaš

Piše: Jerko Zovak

I sin bi tata

SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :
SBplus.hr, Slavonski Brod :